Viszonyom Értékelés

Viszonyom Értékelés Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,3/10
2 000 000+ / 30+
Viszonyom Értékelés

Oldal használhatósága és funkciói: 9,7/10

Biztonság: 9,5/10

Adatlap információk és grafika: 9/10

Ideális partnerek keresése: 9,2/10

Ügyfélszolgálat: 9,4/10

Ár: 8,7/10

Online elérhető
felhasználók fotói
442478 ember van épp online

Bence
Bence, Kor: 35
Laura
Laura, Kor: 26
Daniel
Daniel, Kor: 36

Viszonyom Értékelés Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ha egyszerű szórakozásra vágysz!

A Viszonyom egy olyan típusú online társkereső oldal, ahol nem csak operátorokkal, hanem valódi emberekkel is beszélgethetsz. A holland tulajdonban lévő weboldalon a regisztráció ingyenes, gyors, és nem kérnek bankkártyaszámot sem! Ez külön pozitívum, sok helyen az az első. A viszonyom oldalát viszonylag könnyen lehet használni, a felépítése szerencsére faék egyszerűségű, ennek ellenére mobilbarát és jó a dizájn is.

Regisztráció

A Viszonyom regisztráció rendkívül egyszerű: a kezdőlapon meg kell adni, hogy milyen neműek vagyunk, milyen nemű partnert keresünk, és néhány személyes adat (születési idő, lakóhely - csak település) illetve a felhasználónév, jelszó és email cím hármas megadás után azonnal neki is láthatunk a szórakozásnak. Az aktiváló email 5 percen belül megérkezik, bejelentkezés után pedig egyből a találati listán találjuk magunkat.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

A Viszonyom csak direkt üzenetküldési lehetőséget biztosít a tagoknak. Minden üzenet egy kreditbe kerül, a kreditek árával lejjebb foglalkozunk. Ezen kívül pedig “flörtöket” lehet küldeni, amelyekkel tetszésünket fejezhetjük ki. Ilyen flört a “Tetszik amit látok”, “Virág neked” és társaik. Ezek díjmentesen küldhetők.

Profil befejezése

A profil a legfontosabb része a társkeresésnek. A Viszonyomon lehetséges teljes, részletes profilt létrehozni, ami elég nagy szó, ha belegondolunk, hogy néhány helyen milyen kevés opció közül lehet választani. Itt lehetséges megadni testi, alkati tulajdonságokat, szexuális érdeklődés, és egyebeket is, mint például, hogy van-e autód vagy sem.

Válaszd a prémium előfizetést!

A Viszonyom egy előfizetéses csomagot kínál, amit meg lehet vásárolni 1, 3, 6 vagy 12 hónapra. Elvileg nem megújuló előfizetés, legalábbis ezt írják a szerződési feltételeknél. A prémium előfizetéssel nagyobb méretben nézheted meg mások képeit, illetve talán jobb esélyed lehet valódi emberekkel kapcsolatba kerülni.

Ha lemondanád

Az Uniós és magyar jogszabályoknak megfelelően 14 napon belül visszamondható a szolgáltatásra kötött “szerződés”. A pénzedet általában visszakapott, kivéve azt amit már elhasználtál kredit formájában. Ha később megszüntetnéd a profilod, a lehetőség fennáll, de a pénzvisszatérítés nem garantált. A prémium előfizetés addig marad, amíg le nem jár, a befizetett összeget már nem kapod vissza.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
21. 3. 2023

Viszonyom Értékelés Funkciói

Regisztráció

Szupergyors és egyszerű folyamat a regisztráció. Az alapadatok megadása után aktiválni kell a fiókot, ezt egy emailben érkező aktiváló linkre kattintva teheti meg a felhasználó. A regisztrációnk aktiválása után pedig lehetőség nyílik a belépésre és a kérésésre. A folyamat zárásaként néhány dologba bele kell egyezni. Több olyan dolog van, ahol nincs igazi választás, ha nem fogadjuk el, nem lehetünk tagok. Ez visszás érzéseket kelt, de hát ez van.

Profilok megtekintése

A Viszonyomon a profilok megtekintése nagyon-nagyon egyszerű. Csak klikkelni kell egyet a képre, és már láthatók is a képek és az adatlap részletei. Arra nincs lehetőség, hogy megnézd, ki nézte meg a profilod, csak ha prémium előfizető vagy.

Keresés

A kereső a Viszonyom oldalon pofonegyszerűen használható. Lényegében bejelentkezés után már egyből találatokat látszhat, amelyeket az oldal az általad megadott információk alapján szűrt le (kor, hely, stb.). Ezt a találati listát lehet szűkíteni a lap tetején lévő beállítások módosításával.

Prémium szolgáltatások

Kíváncsi vagy, mit kapsz, ha a Viszonyom prémium szolgáltatásaira fizetsz elő?

Kiemelés

A prémium felhasználókat kiemelik a találati listában, így jobb eséllyel vehetik fel velük a kapcsolatot.

Teljes képek

A Viszonyom előfizetés lehetővé teszi, hogy a felhasználók és az operátori profilok képeit végignézhesd, és kinagyíthasd azokat.

Viszonyom Értékelés VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Flört küldése
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése (teljes méret)

1 hónap prémium

2 640,00 Ft

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Flört küldése
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése (teljes méret)

3 hónap prémium

6 831,00 Ft

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Flört küldése
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése (teljes méret)

6 hónap prémium

10 524,00 Ft

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Flört küldése
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése (teljes méret
Árban a legkedvezőbb!

Viszonyom Értékelés Előnyök és hátrányok

Előnyök

Sok profil - elég sok felhasználó érhető el.
Flört - flörtökkel lehet beszélgetést kezdeményezni
Csinos külső - Reszponzív, modern külső, jó elrendezés

Hátrányk

Drága - mind az üzenetek, mind pedig az előfizetés a magasabb árfekvésben van.

Viszonyom Értékelés felhasználók számára

Előnyök

Sok profil - Elég változatos mennyiségű és minőségű profil található az oldalon.
Könnyen kezelhető felület - könnyű használni, jól néz ki, és gyorsan betölt.
Szórakoztató - a magas ár ellenére el lehet szórakozni a csevegéssel.
Screenshot

Összefoglalva a Viszonyom társkeresőről

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Viszonyom egyike azoknak az oldalaknak, amelyek elsősorban azért hoztak létre, hogy az unatkozó férfiak és nők elüthessék valamivel az idejüket, és szórakozzanak egy kicsit. Ha van mondjuk egy kis piszkos fantázia történetet amit kiírtál magadból, az oldalon nyitott szellemű emberek is vannak. Az, hogy itt találod meg életed szerelmét nem igazán valószínű, addig is csevegni jókat lehet az oldalon.

Viszonyom Értékelés Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Sándor, 45 éves

Elsősorban szórakozni regisztráltam, így nem is nagyon vártam mást. Én elégedett vagyok az oldallal. Szerencsére vannak kredit-akciók, szóval mindig van alkalom, hogy újratöltsek.

IGEN 1 Nem 16
Erika, 32 éves

Pasizni regisztráltam ide, de egyelőre még nem találtam meg a nagy Őt. De szerintem nem is fogom, addig is tök jókat tudok beszélgetni, és nagyon izgik a képek, amiket feltöltenek.

IGEN 3 Nem 17
András, 40 éves

Azt hittem, hogy egy nagy társkereső oldalra csatlakozom, de aztán rá kellett jönnöm, hogy egy csevegőoldal ez, ahol idegenekkel lehet szexi üzeneteket váltani. Társat még nem találtam, de egy ideig lekötött egy-két hölgy, akikkel cseteltem.

IGEN 5 Nem 11
Noémi, 59 éves

Szerintem ez egy olyan oldal, amit be kéne tiltani. A sok operátor, aki írja ezeket a gagyi leírásokat és üzeneteket remélem jól meg van fizetve. Embereket így átverni. Egy drága, lehúzós oldal!

IGEN 74 Nem 0

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu