Housewife Wanted

Housewife Wanted Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
7,9/10
1 700 000+ / 25+
Housewife Wanted

Oldal használhatósága és funkciói: 8/10

Biztonság: 9/10

Adatlap információk és grafika: 8,5/10

Ideális partnerek keresése: 8,3/10

Ügyfélszolgálat: 6,5/10

Ár: 7,3/10

Online elérhető
felhasználók fotói
376106 ember van épp online

Bálint
Bálint, Kor: 25
Nóra
Nóra, Kor: 23
Máté
Máté, Kor: 32

Housewife Wanted Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Barátság… extrákkal?

A Housewife Wanted azoknak a társukat keresőknek az elsődleges gyűjtőhelye, akik elsősorban a komoly kapcsolatok helyett egy kis szórakozásra vágynak.

Igaz, hogy az oldal neve háziasszonyokra utal, ez azonban nem jelenti, hogy szűkített lehetőségek lennének! Minden korosztály képviselteti magát, így mindenki megtalálhatja a kedvére való partnert!

Ha a különböző vágyakra, fantáziákra gondolunk, az kijelenthető, hogy a HouseWife Wanted szinte minden igényt ki tud elégíteni? Szexi tanító a zsánered? Vagy éppen egy mostohaanya? Itt mindet megtalálhatod!

Regisztráció

Regisztrálni igen egyszerű a Housewife Wanted oldalán. A kezdéshez elegendő a nemed, irányítószámod, email címed és felhasználóneved/jelszavad megadása.

Ezeket az alap adatokat követik a részletek, amelyek majd a profilba fognak kerülni.

A regisztráció utolsó lépése annak eldöntése, hogy előfizetéssel induljon a tagság, vagy esetleg elsőre inkább csak az ingyenes verziót szeretnénk.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Alapvető funkciója az oldalnak az üzenetküldés. Ebben elsősorban az azonnal üzenetküldés talán a legtöbbet használt. A Housewife Wanted lehetőséget biztosít a hangos és videós csevegésre is. Az email küldés, és a többi üzenetküldési funkció is csak a prémium előfizetéssel érhető el

Profil létrehozása, finomhangolása

Egy valódi társkereső oldalon egy jól elkészített profil csodákra lehet képes. Ha Housewife Wanted oldalon regisztrálsz, annyira nem is kell megerőltetni magad, mivel elsősorban a szórakoztatás az oldal célja, nem a társkeresés.

Természetesen vannak élő hús-vér felhasználók is, de ha megnézed, majd te is látod, hogy nem nagyon törődtek a profiljukkal ők sem. Neked sem kell túlzásba esni.

Előfizetni vagy sem?

A HouseWife Wanted egyik elsődleges célja az, hogy a felhasználók szórakozhassanak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy több, elsősorban harmadik féltől, tartalomszolgáltatóktól származó anyag érhető el. Ilyenek a Live cam show-k és a fényképgalériák.

Ezek azonban nem képezik részét a társkeresésnek. Ha társat keresel, akkor ne itt próbálkozz. Ha szórakoznál, akkor el lehet lenni a Housewife Wanted oldalán, de az előfizetés áráért máshol sokkal jobb tartalmat kapsz.

Előfizetés lemondása

A Housewife Wanted üzemeltetője egy svájci székhelyű cég, amely több hasonló volumenű oldalt is futtat. Ha szeretnéd lemondani, akkor elsősorban az email az ajánlott forma, ahol angolul kell megírnod, hogy mit akarsz. A lemondás pénzvisszatérítéssel nem jár, a befizetett időszak lejártáig marad meg az előfizetésed.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
06. 10. 2021

Housewife Wanted Funkciói

Regisztráció

A regisztráció egy igen egyszerű dolog, amit mindenképpen el kell dönteni, hogy akarsz-e előfizetést. A Housewife Wanted felkínál majd egy próbaidőt is, ami nem ingyenes, és csak egy napig tart. Ami nem igazán éri meg.

Profilok kezelése

Az alap profilkezelési szolgáltatások elérhetők itt is. Ingyenes felhasználóként is megnézheted más felhasználók profilját, illetve küldhetsz barátkérelmeket is. Elérhető a sok helyen szintén létező funkció, ami megmutatja, hogy ki tekintette meg a profilunkat.

Lokalizáció

Az oldalt folyamatosan magyarítják, így egyre több menüpont, információ érhető el ezen a nyelven is. Jelenleg az egyik legnagyobb hiányosság, hogy az Általános Szerződési Feltételek nem érhetőek el magyarul.

Jégtörők

A Jégtörő üzenetek automatikus üzenetek, amelyeknek elméletileg a célja, hogy összehozzon hozzád passzoló profilú felhasználókkal, illetve, hogy kiterjessze a prémium funkciókat igénybe vevők számát. Magyarán mondva elég sokszor fog arra célozni a Jégtörő profil, hogy upgradelj.

Email küldése és egyáltalán üzenetek és hozzászólások küldése csak vip

Ha előfizető vagy, akkor használhatod az emailes üzenetküldési funkciót is az oldalon. Ezen túl pedig minden mást is: chat, hozzászólás stb.

Média tartalmak csak vip

A Housewife Wanted különböző harmadik féltől származó tartalmakat is kínál, ezeket külön összegekért tudok megvenni, pl, egy 10 perces HD videó 4 dollár, kb. 1000 forint.

Housewife Wanted VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés a Jégtörőktől
Képek lájkolása

Havonta megújuló prémium

$29,95

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Korlátlan Üzenetek és ajándékok
Prémium Jelvény és Karma lendület
Jégtörő használata kapcsolatfelvételre
Üzenetküldés és fogadás

3 hónap prémium

$14,95 (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Korlátlan Üzenetek és ajándékok
Prémium Jelvény és Karma lendület
Jégtörő használata kapcsolatfelvételre
Üzenetküldés és fogadás

Housewife Wanted Előnyök és hátrányok

Előnyök

Viszonylag sok felhasználó
Folyamatosan nő – A felhasználók száma növekszik folyamatosan
Egész jó kontent – A harmadik féltől származó videók és cam showk egész jók

Hátrányk

Sok a kamu profil
Automatizált üzenetek – Ingyenes felhasználókat folyamatosan bombázzák álbarátfelkérésekkel és üzenetekkel, hogy költsön pénzt
Egyszerűen drága – és nem is éri meg.

Housewife Wanted felhasználók számára

Előnyök

Könnyen kezelhető – a hírfolyam-alapú elrendezés, és úgy általában a közösségi médiára hajazó kivitel könnyű kezelhetőséget biztosít.
Jó minőségű képek – a harmadik féltől, illetve gyakran a felhasználóktól származó képek is jó minőségűek.
Letisztult felület – Housewife Wanted felülete könnyen átlátható.
Screenshot

Housewife Wanted összefoglaló

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Az igazság az, hogy a Housewife Wanted nem éppen egy olyan oldal, amit teljes szívből ajánlani tudunk. Mivel ingyenes felhasználóként a böngészésen kívül szinte semmit nem tudsz csinálni, ezért ez az oldal tényleg csak szórakozásra való. Van egy kisebb számú valódi felhasználó a robotokon kívül, de ők általában elég inaktívak. Az előfizetést nem igazán javasoljuk.

Housewife Wanted Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Péter, 27 éves

Ez egy könnyen kezelhető oldal, ahol az ember jól elszórakozhat. Egyelőre azonban nem fizettem elő, mert nincs a környékemen annyi felhasználó, amennyi miatt megérné. De amúgy jók a képek és a videók is.

IGEN 3 Nem 1
Zsuzsa, 34 éves

Én csak azért vagyok ezen az oldalon, hogy nézegessem miket osztogatnak meg mások. A szerelem keresése már rég nem az asztalom, és a Housewife Wanted nem is arra van. Ami az oldal célja, arra pont jó.

IGEN 16 Nem 10
Endre, 49 éves

Ez a Housewife Wanted egy elég nagy fake oldal. Mivel ingyenes használóként semmit nem kap az ember, így még azt sem lehet felmérni, hogy megéri-e egyáltalán előfizetni. Én arra szavazok, hogy nem!

IGEN 16 Nem 18
Sándor, 54 éves

Azt hittem, hogy majd találok itt néhány jó kis bukszát magamnak. Azonban úgy látszik, hogy csak képeket és videókat lehet találni. Egyelőre ez is megteszi, de emiatt azért nem fogom erőltetni az előfizetést.

IGEN 26 Nem 14

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu