Csajok és Pasik

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Csajok és Pasik Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
5,3/10
10 000+ / 30+
Csajok és Pasik

Oldal használhatósága és funkciói: 5,3/10

Biztonság: 5,3/10

Adatlap információk és grafika: 5,3/10

Ideális partnerek keresése: 5,3/10

Ügyfélszolgálat: 5,3/10

Ár: 5,3/10

Csajok és Pasik Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Keress csajokat, vagy pasizz, ha jól esik!

A Csajok és Pasik egy olyan magyar társkereső oldal, amit mindenképpen érdemes kipróbálni! Meglepően jól néz ki, gyors, és prémium tagság nélkül is igen jól használható oldal ez. Az előfizetési díj nem olyan vészes, és van lehetőség arra is, hogy csak egy hétre légy prémium tag.

Regisztráció

Felhasználónév, email cím és jelszó kell csupán ahhoz, hogy regisztrálhass a Csajok és Pasik oldalán. Ha ezeket megadtad, az aktivációt követően már böngészhetsz is. Ahhoz azonban, hogy egyes funckiókat használhass, szükség lesz arra, hogy profilképet tölts fel. Ez nem is olyan nagy probléma, hiszen ha belegondolsz, akkor ez egy társkereső, ahol alapvetés, hogy fényképed legyen feltöltve.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Aki a Csajok és Pasikat használja, számos kapcsolatfelvételi és jégtörő-jellegű funkciót is igénybe vehet. A legalapvetőbb üzenetküldési lehetőség nem más, mint a direkt üzenet és a csevegés. Hosszabb-rövidebb üzenetek váltása minden kapcsolata alapja, így ismerhetitek meg egymást. Ezen túl pedig ott vannak a különböző jégtörők. Az egyik ilyen a “pókolás”, amikor is előre megírt üzenetkéket küldhetsz a tagoknak, ezzel szőve a hálót, amibe talán belegabalyodik egy olyan partner, akit keresel. Az Igen-Nem játék a Tinder alapján készült: eldöntheted, hogy a feldobott felhasználó tetszik-e vagy sem.

Profil befejezése

Az első lépés az, hogy fényképet töltesz fel. Amíg ezt nem teszed meg, addig nem igazán tudsz érvényesülni a Csajok és Pasik társkeresőn. Ha megvannak a fényképek, akkor jöhetnek az információk: - Személyes információk (kor, magasság, stb.) - Kit keresel Írhatsz egy rövid szöveges bemutatkozást, valamint csúszkák segítségével állíthatod, hogy mondjuk hogy képzeled el magad 10 év múlva, vagy éppen milyen otthonra vágysz.

Prémium és Prémium Plusz előfizetéssel a lehetőségeid kitárulnak!

Mondhatni természetes dolog, hogy egy társkeresőn előfizetéssel érheted el a legtöbb funkciót. Ez a Csajok és Pasik társkereső oldalon sincs másként. Lehetséges egy Prémium tagságot venni, aminek a fő előnyei.- Listák használata - Korlátlan üzenetküldés - Láthatatlan mód - Annak megtekintése, hogy ki nézte meg a profilod A Prémium Plus egy előnyt ad még ehhez hozzá: olyanok is írhatnak neked, akik maguk nem prémium előfizetők!

Ha lemondanád

A Csajok és Pasik két profil-lezárási lehetőséget kínál: - Hibernálás: ideiglenes törlés, amikor a fiókod megmarad, de nem vagy látható a listákban, az igen-nem játékban és a keresőben. Bármikor újraaktiválhatod magad, - Teljes törlés: a profilod és a felhasználói fiókod teljes törlése. Ekkor minden adatod törlésre kerül, nem állítható vissza a fiók. A legjobb pedig az, hogy könnyedén, a profilodban a Beállítások menüben találhat CSP Fiók beállítások menüpontban hibernálhatod vagy törölheted a fiókod.

Csajok és Pasik Funkciói

Regisztráció

Pillanatok alatt végrehajtható a regisztráció. Az email címedre természetesen kapsz majd egy aktiváló emailt, az ebben található linkre kattintva lesz teljes a regisztráció.

Profilok megtekintése

A profilokat csak akkor nézheted meg, ha már te magad is töltöttél fel fényképet. Ez egy nagyon jó beállítás, hiszen így kiszűrhetők azok, akik nem akarnak komolyan az oldal felhasználói lenni.

Keresés

A keresés a megszokott funkciókat kínálja: hely, kor, és egyéb részletekre való rákeresés is elérhető. A Csajok és Pasik esetében ingyenes felhasználók is használhatják ezt a funkciót.

Prémium szolgáltatások

Ezt olvasd el, ha tudni szeretnéd, mit kínál a Csajok és Pasik a prémium előfizetéssel. - Listák használata Használhatsz különböző kedvenc listákat, illetve te magad is megjelensz más prémium előfizetők listáján. - Korlátlan üzenetküldés A korlátlan üzenetküldés egy szükséges funkció ahhoz, hogy tényleg értelme legyen használni ezt az oldalt. Lényegében ez a legfontosabb, így emiatt érdemes lehet előfizetni. - Láthatatlan mód Ha ezt bekapcsolod, akkor nem jelensz meg mások találatai között, illetve úgy böngészhetsz, hogy a másik felhasználó nem látja, hogy megnézted a profilját. - Annak megtekintése, hogy ki nézte meg a profilod Hasznos funkció, ami akár jégtörő is lehet: látsz valakit, aki tetszik és megnézted a profilod? Írj neki, hogy tetszett-e amit látott. A prémium plusz előnye: A Plusz elérhetővé tesz mindenki számára: még azok is kapcsolatba léphetnek veled, akiknek nincs előfizetése.

Csajok és Pasik VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Keresés
Böngészés
Kapcsolatfelvétel
Reklámok

Prémium előfizetés

Csatlakozás és profil készítése
Keresés
Böngészés
Kapcsolatfelvétel
Korlátlanul levelezhetsz, Plusz tagsággal pedig még a nem prémiumok is írhatnak neked
Láthatod kik jártak az adatlapodon, kik mondtak rád igent
Titokban is nézelődhetsz a láthatatlan mód segítségével
Nincsenek reklámok és zavaró bannerek

Csajok és Pasik Előnyök és hátrányok

Előnyök

Magyar társkereső, magyar tulajdonosi háttérrel
Mindenféle kapcsolatfelvételi lehetőség
Ingyenes is több funkció használható.

Hátrányk

A Prémium Plusz egy kicsit drága

Csajok és Pasik felhasználók számára

Előnyök

Magyar oldal: A Csajok és Pasik egy több mint tíz éve futó magyar társkereső oldal. Talán már a létezése is mutatja, hogy ez egy olyan oldal, amire később is érdemes lesz odafigyelni
Könnyű használat - Nagyon könnyen használható, értelmes keresővel rendelkezik, és mivel nem géppel fordították a szövegeket, van is értelme megnézni mondjuk a gyakran ismételt kérdéseket.
Valódi emberek - a profilok jelentős része mögött valódi emberek állnak, akik arra vágynak, hogy társra találjanak, akár komoly, akár csak alkalmi kapcsolat céljából.
Screenshot

Összefoglalva a Csajok és Pasik társkeresőről

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Mindenképpen javasoljuk, hogy nézd meg mit kínál a Csajok és Pasik. Elmondhatjuk, hogy van itt végre egy olyan magyar nyelvű társkereső, amely nem gépi profilokkal működik, nem valami külföldi multicég van mögötte. Az elérhető funkciók teljesen korrektek, és szinte kizárt, hogy ne találnál valakit, akivel órákig elcsevegnél, vagy esetleg találkoznál.

Csajok és Pasik Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Vivien, 18 éves

Elsősorban a flört miatt léptem be ide, és nem csalódtam! Igaz, hogy egy kicsit húzós az ára, de megérte, nem egy kedves ismerősre tettem itt szert, igaz, a Nagy Ő még várat magára.

IGEN 0 Nem 0
Zsolt, 56 éves

Mindenkinek van valahol egy társa. Én úgy gondoltam, hogy sokat kell keresgélnem, de a Csajok és Pasik segített gyorsítani a folyamaton. Ma már tudom, hogy mi nem kell, most már csak az az egy férfit kell megtalálnom, aki tényleg számít.

IGEN 0 Nem 0
Zalán, 28 éves

Mivel még diák vagyok, számomra kicsit drága az oldal, és volt már rossz tapasztalatom ilyen helyeken. Egyenlőre kivárok, aztán majd meglátom, hogy alakulnak a dolgok itt.

IGEN 0 Nem 0
Eszter, 28 éves

Mindig is érdekelt, hogy milyen egy társkereső. Szerencsére pont a Csjok és Pasik volt az egyik első, amire regisztráltam. Úgy gondolom, hogy megérte, és már jó pár kalandon túl vagyok az oldalnak köszönhetően.

IGEN 0 Nem 0

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu