Fuckbook

Fuckbook Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,1/10
29 000 000+ / 23+
Fuckbook

Oldal használhatósága és funkciói: 8/10

Biztonság: 9/10

Adatlap információk és grafika: 8,8/10

Ideális partnerek keresése: 9/10

Ügyfélszolgálat: 6,5/10

Ár: 7,5/10

Online elérhető
felhasználók fotói
6415929 ember van épp online

Ákos
Ákos, Kor: 28
Jázmin
Jázmin, Kor: 28
Csenge
Csenge, Kor: 26

Fuckbook Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Mire való a Fuckbook?

Bárki aki már betöltötte a 18. évét regisztrálhat a Fuckbook-ra, amely minden nem számára nyitva áll. Nincs preferált kapcsolati státusz sem, a lényeg a nyitottság és az, hogy ne vesd meg a szexet és a meztelenséget.

Ami kifejezetten vonzóvá teszi a Fuckbook-ot az, hogy a tagok jelentős része a 20-30-as korosztály, akik elősorban a mobilon történő használatot és az alkalmi kalandokat preferálják. Az arányokat nézve a férfiak vezetnek.

Változatosság tekintetében elég jó a Fuckbook, mivel különböző hátterű, érdeklődésű és személyiségű tagokat lehet itt találni.

Regisztráció

Más hasonló oldalakhoz hasonlóan a Fuckbook-ra való regisztráció könnyű és gyors. Csak meg kell nyitnod az oldalt, és a kezdőlapon kitölteni az űrlapot (nem, kit keresel, korod, felhasználóné, email és jelszó). Ha ezek megvannak, el kell fogadnod a Felhasználási feltételeket, az Adatkezelési szabályzatot, és hogy megismerted a jégtörő program részleteit.

Amikor megvan a regisztráció, a profilszerkesztéshez jutsz. Egy felugró ablak felkér, hogy tölts fel fényképet, add meg a születési dátumod és a helyed, illetve egy rövid életrajzot, pár gondolatot magadról. Ezt egyébként át is lépheted, később is kitölthető.

Amikor végeztél (vagy átlépted) a profil szerkesztést, elkezdheted böngészni a hírfolyamot. Ingyenes használóként megnyithatod a profilokat, illetve képeket és néha videókat is megtekinthetsz.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Más tagokkal felvenni a kapcsolatot az egyik legfontosabb opció egy társkereső oldalon. A Fuckbook segítséget nyújt abban, hogy felvedd a kapcsolatot potenciális partnerekkel, és ehhez több kommunikációs lehetőséget kínál, mint a normál üzenetküldés, ajándékküldés, fotók megosztása, stb.

Üzenetküldés

Ha böngészés közben találsz valakit, aki érdekel, természetes, hogy megpróbálsz kapcsolatba lépni vele. Ehhez a profilján az üzenet ikonra kattintva láthatsz hozzá. Ezen túl pedig lehetőség van a Fuckbook valós idejű chat szolgáltatását is igénybe venni. A képernyő jobb alsó részén láthatod, hogy kik érhetők el.

Kommentelés

Ha nem is vagytok visszaigazolt ’barátok’ az oldalon, láthatod mások megosztott tartalmait a hírfolyamban. Ezeken hagyhatsz egy szívecskét, jelezve a tetszésed, vagy akár kommentelhetsz is hozzá.

Profil írása

Az információk tekintetében az oldalon a profilok nem árulnak el sok mindent a felhasználókról. Amikor mi nézegettük a teszteléskor a profilokat, elsősorban a felhasználók szexuális szokásaira fókuszáló profiloldalakat láttunk. A fotók és videók pedig gyakran a testüket, nemiszerveiket, néha pedig akár egy kis pornográf videódarabokat tartalmaznak.

A másik oldalról pedig azt látni, hogy sok felhasználó profilja üres. Esetleg minimális információ és egy profilkép van, de ez édeskevés ahhoz, hogy eldöntsük, akarunk-e velük kezdeni vagy sem. 10-ből 2 profil volt csak olyan, amin látszott, hogy a használója aktív és ki is töltötte.

A profilon megadható információk változatosak. Beírhatod a fizikai tulajdonságaidat, etnikumod, vagy háttérinfókat mint a kapcsolati státuszod, munkád, hited, végzettséged. Egyéb dolgokat, mint érdeklődési köröd, szexuális érdeklődésed, fétiseid is beírhatod.

Ha vannak preferenciáid, akkor azt feltüntetheted a profilodon is.

Mivel nincs szűrés, és személyazonosság ellenőrzés, ezért nagyon óvatosan kell eljárni, nehogy átverjenek.

Előfizetni vagy sem?

Ha úgy döntesz, hogy előfizetsz a Fuckbookra, akkor reklámmentes, teljesen funkcionális oldalt kapsz. Az elsődleges szempont amiért valaki előfizetne az az, hogy megnyílnak az üzenetküldési lehetőségek, amelyek segíthetnek abban, hogy egy-egy kalandot leszervezz. Ezen túl néhány kisebb-nagyobb perk is aktiválódik, a lényeg azonban az, hogy teljesen funkcionális lesz az oldal.

Előfizetés lemondása

A Fuckbook svájci üzemeltetője közismerten nehezen engedi el az ügyfeleket. Emiatt fontos, hogy egyértelműen, angolul írjuk meg a lemondást. Mint a legtöbb hasonló előfizetésnél, itt sem kapjuk vissza a már befizetett összeget, hanem addig ketyeg a plusz szolgáltatás, amíg ki van fizetve.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
04. 6. 2021

Fuckbook Funkciói

Keresés

A keresés lehetővé teszi, hogy olyan embereket találj, akik beleillenek az elképzeléseidbe. Több szűrőt is lehet alkalmazni a kereséskor, például hely, nem, van-e fotója, vezet-e a blogot az oldalon, stb.

Blog

Ha gondolod, elkezdhetsz (előfizetőként) blogot írni, ahol gondolataidat, szexfantáziáidat, vagy éppen a megélt szexuális kalandjaid vezeted.

Lokalizáció

A Fuckbook lokalizálása folyamatos, a magyar nyelvű fordítás már nagyjából kész van. A nagyobb városokból, elsősorban Budapestről már egyre több az aktív felhasználó

Jégtörők

A Jégtörő üzenetek automatikus üzenetek, amelyeknek elméletileg a célja, hogy összehozzon hozzád passzoló profilú felhasználókkal, illetve, hogy kiterjessze a prémium funkciókat igénybe vevők számát. Magyarán mondva elég sokszor fog arra célozni a Jégtörő profil, hogy upgradelj. Egyébként ha ténylegesen egy tagtól kapsz üzenetet, azt sem tudod elolvasni amíg nincs tagságod.

Üzenetek és hozzászólások küldése csak vip

Ha előfizetsz, akkor elkezdhetsz üzeneteket írni és olvasni. Ez sok helyen így van, szóval ha már rutinos vagy a társkeresők világában, nem fogsz ezen fennakadni.

Extra tartalmak csak vip

Az oldalon temérdek külső forrásból származó anyag érhető el. Vannak itt képgalériák, amatőr és profi munkák egyaránt, illetve extra összeget ráfordítva vehetsz magadnak HD és jobb minőségű felnőtt tartalmakat is.

Fuckbook VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetek fogadása a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Barátkérelem

Havonta megújuló prémium

$39,95

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetek fogadása a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Barátkérelem
Korlátlan Üzenetek és ajándékok
Prémium Jelvény és Karma lendület
Jégtörő használata kapcsolatfelvételre

3 hónap prémium

$19,98 (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetek fogadása a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Barátkérelem
Korlátlan Üzenetek és ajándékok
Prémium Jelvény és Karma lendület
Jégtörő használata kapcsolatfelvételre

Fuckbook Előnyök és hátrányok

Előnyök

Sok felhasználó – Igen sok az aktív felhasználó a Fuckbook-on, érdemes megnézni.
Jó minőségű anyagok – Vannak nagyon jó minőségű saját készítésű képek és klipek, illetve 3. féltől származó profi anyagok is.

Hátrányk

Automatizált üzenetek a jégtörőktől.
Igen borsos az előfizetés ára

Fuckbook felhasználók számára

Előnyök

Magyarítás folyamatban – folyamatos a fordítás, igaz a minőségen egy kicsit még javítani kell.
Egyre több magyar – mivel már közel 30 millió használója van az oldalnak, ezért egyre több a felhasználó hazánkból is. Természetes főleg a fővárosra koncentrálódik, de ez nem egy leküzdhetetlen távolság.
Screenshot

Fuckbook összefoglaló

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Fuckbook egy olyan randioldal, ami olyan szexuálisan nyitott egyéneknek való, akik felfedezni és kielégíteni szeretnék szexuális érdeklődésüket és fétiseiket. Elég könnyű (lesz) hasonló érdeklődési körű személyeket találni, akik aktív élvezői az alkalmi kalandozásoknak. Elég könnyen lehet regisztrálni a Fuckbook, pár percet vesz igénybe. A prémium előfizetés fő előnyei a reklámmentesség és a kapcsolatfelvételi lehetőségek. Ha úgy érzed, hogy ez szimpatikus számodra, akkor próbáld ki a Fuckbook-ot még ma!

Fuckbook Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Bianka, 23 éves

Elsősorban azért csatlakoztam az oldalhoz, hogy néha egy-egy kis kalandot szerezzek. Egyébként főleg a fényképeimet osztogatom meg, és nézem, ahogy csorgatják rá az állukat rám.

IGEN 8 Nem 4
Aladár, 25 éves

Nagy átverés az egész. Fizetni azért, hogy üzenhess, szerintem nagy baj! Én inkább másik oldalt választanék, ha fizetni kell!

IGEN 15 Nem 13
Géza , 43 éves

A Fuckbook-ra csak azért léptem be, mert kíváncsi voltam, hogy ilyen otromba névvel mit tud. Hát, nem hiszem, hogy újdonságot mondok, ha elmesélem, hogy előfizetés nélkül olyan sok mindent nem lehet csinálni. De jók a képek amiket mások feltöltenek, így el lehet szórakozni.

IGEN 17 Nem 10
Csilla, 39 éves

Nem éppen egy társkereső, de alkalmi szexpartnert már találtam itt. Igaz, akkor még külföldön éltem, de azért jó kis parti volt a srác. Elsősorban azoknak érdemes ide regisztrálni, akik külföldön vagy a fővárosban vannak, és alkalmi szexpartnert keresnek.

IGEN 27 Nem 14

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu