Flirthits

Flirthits Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,1/10
1 000 000+ / 23+
Flirthits

Oldal használhatósága és funkciói: 7,5/10

Biztonság: 8,1/10

Adatlap információk és grafika: 7,7/10

Ideális partnerek keresése: 7,7/10

Ügyfélszolgálat: 6/10

Ár: 7/10

Online elérhető
felhasználók fotói
221239 ember van épp online

Nimród
Nimród, Kor: 27
Lilla
Lilla, Kor: 30
Laszlo
Laszlo, Kor: 22

Flirthits Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Mire való a Flirthits?

A Flirthits egy ugródeszka oldal, ami regisztráció után átvisz egy MyDates nevű online társkeresőre. Emiatt az értekelés inkább a MyDates-re fog koncentrálni persze elég keresű szájízzel. Tehát, a Flirthits önmagában nem társkereső oldal, az üzemeltetője egy olyan cég, amely forgalomgenerálással foglalkozik: regisztrálsz és egy másik oldalon kötsz ki.

Regisztráció

A regisztrációs folyamat igen csak gyorsan lezajlik, és mire észbekapsz már a MyDates oldalon vagy, és kezdheted is akciót. Kapsz 100 zsetont a regisztráció során, amit felhasználhatsz üzenetküldésre, vagy éppen arra, hogy virtuális ajándékot küldj egy kiszemeltnek.

A regisztráció során (amit még a Flirthits oldalon végzel) olyan adatokat kell csak megadni, mint a nemed, kit keresel – illetve email cím, jelszó és felhasználónév kell. Ezután egyből a MyDates-en találod magad, ahol elkezdhetsz chatelni, és megcsinálhatod a profilod.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

  • Az üzenetküldés minden esetben zsetonba kerül. 50 zseton egy üzenet.
  • Kor, nem, lakhely szerinti szűrés.
  • Élő értesítések az üzenetekről.
  • Küldhetsz virtuális csókot és ajándékot is, illetve kifejezheted az érdeklődésed a profil lájkolásával.

A Flirthits/MyDates oldalon csak chat üzenetküldés van. Minden küldött üzenet 50 zsetonba kerül, így érdemes megválogatni, hogy kivel beszélgetünk.

Profil írása

  • A profilt ingyenesen elkészítheted, alapadatokat tudsz megadni.
  • Rendezett felület, könnyű szerkeszteni.
  • Profilképet is lehet – de nem kötelező - feltölteni.

A regisztrációt követően tudod szerkeszteni a profilt. Itt meg lehet adni, hogy milyen kapcsolati típus érdekel, hogy milyen kapcsolatban vagy éppen, de megadható az iskolai végzettség is és munkaügyi státusz is.

Egy szöveges rólam részt is lehet írni, ahol kicsit bővebben kifejtheted, hogy ki vagy.

Előfizetni vagy sem?

Az Flirthits virtuális kreditekkel működik. Ezeket kisebb-nagyobb csomagként lehet megvenni. Egy üzenet küldése 50 zsetonba kerül, ami miatt érdemes megfontolni, hogy kire szánjuk kapcsolatba.

Előfizetés lemondása

A különböző felhasználói fórumokon található vélemények alapján néha – nagyon ritkán – előfordulhat hogy a fizetés sikertelen. Ilyenkor vagy az oldallal, vagy a választott fizetési mód biztosítójával (pl.: Paypal) kell felvenni a kapcsolatot.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
30. 12. 2020

Flirthits Funkciói

Keresés

Bejelentkezés után egyből a kereső oldalon találhatod magad. A lap tetején van egy menüsor, ott láthatod hogy hány látogatód volt, hány üzenet vár a postaládában, stb. Maga a keresés egyszerű: ki kell választani, hogy milyen nem érdekel, egy csúszkán lehet állítani a kort, írhatsz be helységet is. A középső területen jelennek meg a találatok.

Lokalizáció

Nagyrészt már le vannak fordítva a főbb oldalak, bár azt meg kell hagyni, hogy elég gyenge és igénytelen a fordítás.

Értesítések

A képernyő jobb oldalán értesítések bukkannak fel ha valaki meglájkolta profilod, csókot kaptál, ajándékot kaptál vagy üzenetet írtak neked.

Design és elrendezés

A honlap külsőre egyébként elég jól néz ki. A választott betűtípus könnyen olvasható, és elég jó a színválasztás is. A weboldal egyébként mobilbarát, így automatikusan a képernyő felbontásához és tájolásához rendezi magát.

Üzenetek és hozzászólások küldése csak vip

Ennél az oldalnál csak direkt üzenetküldés van. Szerintünk az 50 kredit per üzenet elég magas ár, főleg, ha nem egyéni tagot, hanem egy chat moderátort fogunk ki. A teszt során például megismerkedtünk egy nagyon kedves lánnyal, akiről bizton tudjuk, hogy valódi. Mellette kaptunk még 17 üzenetet (a profilunkon nem volt fénykép) érdeklődőktől, akik jó eséllyel moderátorok voltak.

Flirthits VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Regisztráció és profil létrehozása
100 érme regisztrációkor
Élő értesítések
Keresés

280 zseton

999,00 Ft

Regisztráció és profil létrehozása
100 érme regisztrációkor
Élő értesítések
Üzenetküldés
Keresés
Ajándékok küldése

Flirthits Előnyök és hátrányok

Előnyök

Van néhány kellemes tag – Van egy pár olyan, valóban társat vagy flörtöt kereső tag, akivel érdemes beszélgetni.
Paypal – Használható a Paypal fizetési módként.

Hátrányk

Az zsetonok ára egy kicsit magas, és túl sok a chat moderátor.

Flirthits felhasználók számára

Előnyök

Mobilbarát – Telefonon, tableten is jól működik a reszponzív weblap.
Egyre több magyar tag – a Magyarországról csatlakozók száma elég magas.

Flirthits összefoglaló

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Flirthits-szel nem fogsz igaz szerelemre lelni, de esetleg a sok üzemeltetett szórakoztatási célú profil között egy-egy genuine, kedves partnert találhatsz. Szórakozni el lehet, ha tényleg partnerre találsz, akkor még akár valamit ki is tudsz hozni belőle. Egyelőre a Flirthits-et csak azoknak ajánljuk, akiknek van költeni való pénze, és hajlandóak csevegésre, szórakozásra áldozni belőle.

Flirthits Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Dorottya, 21 éves

Nekem ez az oldal eddig nagyon tetszik. Néhány kedves pasival is találkoztam már rajta, bár a személyes találkozó összehozása elég bonyolult. Egyelőre még csak jókat beszélgetünk, bár elég sokba kerül.

IGEN 3 Nem 1
Valéria, 45 éves

Szuper kis oldal. Jó a felület, és nagyon szeretek flörtölgetni az itt található fiúkkal. Tudom, hogy néhányan valójában pénzt keresnek ezzel, de én úgy érzem, hogy egy kis törődés azért van bennük. Akik meg tényleg partnert keresnek, azok valóban kedvesek.

IGEN 11 Nem 4
Dorina, 26 éves

Mivel szingli vagyok, ezért mindenféle módszert kihasználok, hogy legyen valami akció végre az életemben. Ez az oldal is elég jó, bár még nem sikerült személyes találkozót összehoznom.

IGEN 23 Nem 13
Dávid, 29 éves

Ennyi álprofillal még életemben nem találkoztam! Nem elég, hogy drága az üzenetküldés, de még nem is igazi nők válaszolnak, hanem valami akárkik. Egyik mondatban még egy úgy ír mint egy cuki huszonéves, aztán meg „kedvesem”-ezik mint egy nagymuter!

IGEN 20 Nem 22

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu