Társkereső oldal Szexrandi

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Szexrandi.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
4,2/10
280 000+ / 22+
Szexrandi.hu

Oldal használhatósága és funkciói: 4,3/10

Biztonság: 4/10

Adatlap információk és grafika: 4,3/10

Ideális partnerek keresése: 4,5/10

Ügyfélszolgálat: 4/10

Ár: 4,3/10

Szexrandi.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

Régóta keresed az igazit, de még nem találtad meg? Elfoglalt vagy és csak egy kis kikapcsolódás kellene? A titkos vágyaidat szeretnéd kipróbálni, de nem találtad meg hozzá a megfelelő partnert? A Szexrandi.hu hisz a szenvedélyes kapcsolatokban, az élet élvezetében és abban, hogy ez mindenkinek jár. Találd meg a neked való partnert és valósítsd meg a vágyaidat.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

A regisztráció nagyon egyszerű, csupán néhány percet vesz igénybe és nem szükséges privát információkat megadni. Az oldal rendkívül biztonságos, fénykép feltöltése sem kötelező.

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

A teljes profil több részből áll: az általános adatok mellett lehetőséged van a jellemzésedet kitölteni, illetve megadni az általad keresett partner tulajdonságait.

A kérdések teljesen általánosak, mégis a profilod kitöltése rendkívül szórakoztató. Minél pontosabb információkat adsz meg magadról, annál könnyebben fogod megtalálni a jövőbeli partneredet.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

A prémium tagsággal számos funkció válik elérhetővé, ami által sokkal könnyebben fog menni a randizás és az új alkalmi kapcsolatok megtalálása. A regisztráció után azonnal nem lehetséges a prémium tagság előfizetése, így érdemes korábban felregisztrálni a társkeresőre.

Hogyan tudom törölni a Szexrandi.hu fiókomat?

A nem prémium tagok tagságukat bármikor, bármilyen indokkal okból, azonnali hatállyal felmondhatják a Profilom menü „Regisztráció törlése” lapon található linkre kattintva. A prémium tagságot az automatikus megújítás felmondásával lehet leállítani. A prémium tagság az „Előfizetések” oldalon belül, az „Előfizetési státusz” lapon található megfelelő linkre kattintva mondható le.

Szexrandi.hu Funkciói

Töltsd ki a profilodat

A regisztráció után az általános adatok mellett lehetőséged van a jellemzésedet kitölteni, illetve megadni az általad keresett partner tulajdonságait. Az oldal teljesen diszkrét, csupán a szexuális preferenciáidat tudod megjelölni.

Kereső

A társkereső kezdőlapján egyből megjelennek a legutóbb elérhető és a legnépszerűbb kiemelt tagok. A keresési preferenciádat külön tudod beállítani. Érdeklődéstől függően válogathatsz nők, férfiak és párok közül is. A társkereső alkalmas azon párok számára, akik szeretnének izgalmakat csempészni az életükbe. Emellett külön személyként is lehetséges a regisztráció. A „Keresés” menüpont alatt pedig még a Szexrandi.hu díjazottjai között is körülnézhetünk. A hely és a kor beállítása mellett a prémium előfizetők számára elérhető a részletes keresés is.

Tedd elérhetővé a fényképeidet

A társkereső nem titkolt célja az, hogy a tagok számára alkalmi vagy akár hosszú távú szexpartnereket találjon. Ebben az esetben pedig a személyiség mellett a fizikai vonzerő is rendkívül sokat számít. Töltsd fel a legszexisebb képedet, hisz a külső játssza a legfontosabb szerepet a vonzalom kialakulásakor.

Választható VIP tagság

A VIP tagsággal számos funkció válik elérhetővé. Az extra funkciók segítségével még gyorsabban találhatsz partnert magadnak egy alkalmi szexkalandra. A prémium tagság már rendkívül jutányos 833 HUF/hó ártól elérhető.

Prémium funkciók csak vip

A Prémium tagsággal számos olyan extra funkcióra tehetsz szert, amelynek segítségével gyorsabbá válik az ismerkedés. Használhatod a Szexvip szolgáltatást, korlátlanul levelezhetsz, sms-t küldhetsz, a lista elejére soroltathatod a profilodat és még sok más hasznos funkció.

Szexrandi.hu VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Fényképek megtekintése
SMS küldés és Szexvip szolgáltatás elérése
Korlátlan levelezés
A profilod kiemelése

1 hónap VIP tagság

2 490,00 Ft

Fényképek megtekintése
SMS küldés és Szexvip szolgáltatás elérése
Korlátlan levelezés
A profilod kiemelése

3 hónap VIP tagság

1 663,00 Ft (havpnta)

Fényképek megtekintése
SMS küldés és Szexvip szolgáltatás elérése
Korlátlan levelezés
A profilod kiemelése

1 év VIP tagság

833,00 Ft (havpnta)

Fényképek megtekintése
SMS küldés és Szexvip szolgáltatás elérése
Korlátlan levelezés
A profilod kiemelése

Szexrandi.hu Előnyök és hátrányok

Előnyök

Erotikus, amatőr fotók
Diszkréció
Felhasználóbarát kezelőfelület
Erotikus fotóversenyek

Hátrányk

A regisztráció után a moderátorok ellenőrzik a fiókodat, így 24 órán keresztül a felhasználók megtekintésén kívül nem lehetséges az ismerkedés
Számos funkció csak a prémium előfizetők számára elérhető

Szexrandi.hu felhasználók számára

Előnyök

A Prémium előfizetés segítségével gyorsabban megy a randizás
Könnyedén és diszkréten találhatsz alkalmi szexpartnert
Erotikus fényképek
Screenshot

Saját véleményem a Szexrandi.hu társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Egyszerűen szeretnél alkalmi, vagy akár hosszú távú szexpartnert találni? Válaszd a szexrandi.hu oldalt és élvezd az életet! A társkereső mind a nők, mind a férfiak számára tökéletes hely, hisz a felhasználók erotikus képei alapján mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb partnert. Az ingyenes regisztráció után lehetőségünk van prémium tagság előfizetésére, azonban a regisztráció utáni 24 órában a felhasználók adatlapjainak megtekintésén kívül semmit nem tudunk csinálni. Ez egy kicsit hosszú időnek tűnik, viszont ez idő alatt a moderátorok ellenőrzik a profilodat. Ebből is láthatjuk, hogy az oldal megbízható és nem valós felhasználóktól mentes.

Szexrandi.hu Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Péter, 35 éves

Hú, nem számítottam ilyen képekre a regisztrációkor. De nagyon élvezem, legalább tudom, mire számíthatok élőben! Én már elég régóta tag vagyok, egy ideje prémium fiókra váltottam és sokkal elégedettebb vagyok! Rengeteg nővel találkoztam már a szexrandi.hu oldalról és eddig egyik sem volt csalódás. Minden szexéhes férfitársamnak ajánlom!

IGEN 2 Nem 1
István , 46 éves

Ez a társkereső egy online húspiachoz hasonlítható leginkább. Regisztrációkor nem gondoltam, hogy a legtöbb nő ennyire szemérmetlen. A legtöbb kép erotikus, amivel nem lenne baj, ha ízléses lenne, de inkább lealacsonyító. Nem szeretnék senkit megismerni egy ilyen oldalról.

IGEN 4 Nem 5
Ildi, 28 éves

Elég szabadszellemű lány voltam világéletemben és végre megtaláltam a nekem való társkeresőt! Különösen tetszik, hogy külön meg lehet jelölni, hogy lehet párként regisztrálni és párokkal ismerkedni. Nem sok társkereső oldalon láttam hasonlót.

IGEN 7 Nem 4
László és Csilla, 39 éves

Mi azért regisztráltunk a társkeresőre, hogy más párokkal ismerkedjünk meg. Néhány hét után sikeresen megtaláltuk a számunkra legszimpatikusabb párt. Azóta már több alkalommal találkoztunk. Minden pár számára ajánlom a társkeresőt, aki vágyik az újdonságra és izgalmassá szeretné tenni a párkapcsolatát.

IGEN 10 Nem 2

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu