Academic Singles

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Academic Singles Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
7,9/10
24 000+ / 25+
Academic Singles

Oldal használhatósága és funkciói: 8/10

Biztonság: 8,5/10

Adatlap információk és grafika: 8/10

Ideális partnerek keresése: 7,8/10

Ügyfélszolgálat: 7,3/10

Ár: 8/10

Academic Singles Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

Az Academis Singles társkereső oldal elsősorban azok számára ajánlott, akik a megfelelő műveltségű társat keresik hosszútávú elköteleződés vagy barátság kialakítása céljából. A társkereső oldalra általában komoly kapcsolatot kereső emberek regisztrálnak. Korosztálytól és végzettségtől függetlenül lehet az oldalra regisztrálni, így sokkal könnyebben megtalálhatod a számodra ideális partnert. Az Academic Singles online társkeresőn mindkét nem egyforma arányban képviselteti magát. A regisztráció minden felhasználó számára ingyenes, a VIP tagság választása opcionális.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

Az ingyenes társkeresőre történő regisztráció nagyon egyszerű és csak néhány lépésből áll. Nagyon fontos, hogy a kérdésekre őszintén válaszolj, hiszen a társkereső ezeket az információkat fogja alapul venni a hozzád megfelelően illeszkedő társ megtalálásához. Az oldal az általad megadott információk alapján jeleníti meg számodra az ideális partnereket. Azt pedig ki ne akarná megtudni, ki illik hozzá a leginkább, ugye?

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

A regisztráció véglegesítése után egy friss fényképet kell feltölteni magadról. Válaszd ki a legjobb fotódat és kezdd el az ismerkedést a hozzád legjobban passzoló emberekkel.

A beállítások között tudod szerkeszteni a fényképet, akár el is tudod homályosítani a kép egyes részeit. Ezután megjelölheted, kik számára teszed elérhetővé a fényképeidet. A fénykép feltöltése után a céljaiddal, életmódoddal és véleményeddel kapcsolatos kérdőívet kell kitölteni.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

A fénykép feltöltése és az információk megadása után egyes funkciók csakis a Prémium tagok számára elérhetőek. Havi, féléves vagy éves fizetési módok közül tudsz választani, ezután a tagságod automatikusan frissülni fog. A Prémium tagság megvásárlásával olyan funkciókra tehetsz szert, mint például a levelezés, látogatók megtekintése, vagy a felhasználók fotóinak elérése. Ráadásként egy online címjegyzéket is készíthetsz a kedvenceid számára.

Hogyan tudom törölni az Academic Singles fiókomat?

A fiókod „Beállítások” nevű oldalán, a „Profil deaktiválása” opcióra kattintva tudod törölni a profilodat. Ezt a funkciót azonban csak akkor tudod használni, ha előzőleg nem aktiváltad a Prémium tagságot. Amennyiben a VIP fiókodat szeretnéd felfüggeszteni, ezt a tagságod aktuális időszakának vége előtt 14 nappal tudod megtenni. A tagságod felfüggesztésére vonatkozó kérvényedet a társkereső oldalon belül található linkre kattintva, de postán és faxon keresztül is elküldheted.

Academic Singles Funkciói

Kereső csak vip

A regisztráció során megadott adataid és paramétereid alapján (például: hely, iskolázottság, kor, magasság, éves kereset) az Academic Singles megtalálja a számodra legideálisabb partnert. Az megfelelő jelölteket az ajánlott kapcsolatokban találhatod meg.

Tedd elérhetővé a fényképeidet

A táskereső egyik népszerű funkciójának köszönhetően beállíthatod a fotóid elérhetőségét az Academic Singles felhasználói számára.

Partner ajánló

A legmodernebb technológiák segítségével megtalálhatod az életstílusodhoz, érdeklődési körödhöz és értékrendedhez passzoló partnert.

Gyors keresés csak vip

Ennek a funkciónak a segítségével meg tudod tekinteni más VIP felhasználók adatait, fényképeit, érdeklődését és rá tudsz keresni más felhasználókra is.

Szerelem az első kattintásra csak vip

Szeretsz játszani? Az Academic Singles társkeresőn a számodra szimpatikus profilokat szívecskével jelölheted, a nem annyira szimpatikus profilokat pedig keresztel.

Prémium funkciók csak vip

A társkereső felhasználói előfizethetnek Prémium tagságra. A Prémium tagsággal számos extra funkcióra tehetsz szert, például gyorsabban megy az ismerkedés és a randizás is.

Választható VIP tagság

A regisztráció után lehetőséged van VIP tagságra előfizetni. Két opció közül választhatsz: 3 hónapos (33000 HUF) és 6 hónapos (53000 HUF) előfizetés, amelyek lehetővé teszik más felhasználók profiljának a megtekintését és a levelezést.

Töltsd ki a profilodat

Oszd meg másokkal az életedet, a véleményedet, mutasd be, hogyan élsz. Az Academic Singles társkereső profilod kitöltése gyors és szórakoztató.

Academic Singles VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Fényképek megtekintése
Online állapot megtekintése
Üzenetek fogadása és küldése
Gyors keresés a felhasználók között

1 hónap VIP tagság

3 990,00 Ft

Fényképek megtekintése
Online állapot megtekintése
Üzenetek fogadása és küldése
Gyors keresés a felhasználók között

3 hónap VIP tagság

1 996,67 Ft (havpnta)

Fényképek megtekintése
Online állapot megtekintése
Üzenetek fogadása és küldése
Gyors keresés a felhasználók között

6 hónap VIP tagság

1 331,67 Ft (havpnta)

Fényképek megtekintése
Online állapot megtekintése
Üzenetek fogadása és küldése
Gyors keresés a felhasználók között

Academic Singles Előnyök és hátrányok

Előnyök

A nemek egyenlő aránya 51 : 49
24,000 aktív felhasználó
Prémium fiók és VIP tagságra történő előfizetés lehetősége
Online állapot megtekintése
A számodra legalkalmasabb partnerek megmutatása

Hátrányk

A randizás nem mindig vezet hosszú távú kapcsolathoz
A VIP tagság előfizetéshez kötött
A tagok elhomályosíthatják a képeiket
A prémium tagság automatikusan megújul

Academic Singles felhasználók számára

Előnyök

A VIP tagság által a hozzád leginkább passzoló emberekkel ismerkedhetsz meg.
Az irántad érdeklődők számára fotókat tudsz mutatni és üzeneteket küldhetsz.
A regisztráció teljesen ingyenes, ezután dönthetsz a VIP előfizetésed hosszáról.
Screenshot

Saját véleményem a Academic Singles társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Véleményem szerint egy ideig mindenki kritikusan szemléli az online társkeresők világát. A negatív érzelmek pedig akkor múlnak el, amikor megismerkedsz az első olyan emberrel, aki tényleg passzol hozzád, osztja a nézeteidet és megegyezik az életviteletek is. Amennyiben a megfelelő végzettségű társat keresed és komoly kapcsolatra vágysz, az Academic Singles társkereső neked való! Elvégre aki előfizet a Prémium tagságra, annak tényleg komolyak a szándékai a társkereséssel kapcsolatban. A regisztráció előtt azonban érdemes elolvasni az Általános Szerződési Feltételeket, mivel a tagság automatikusan megújul havonta. Így nem fog meglepetés érni, amikor megnézed a havi bankszámlakivonatod. A weboldal teljes mértékben felhasználóbarát, könnyű eligazodni rajta és emellett nagyon jól megtervezett. A negatív kommentek ellenére is szívesen ajánlom ezt az oldalt, mivel átlátható szabályrendszere van. Ahogy a közmondás is tartja, bátraké a szerencse! Aki már régóta vágyik a szerelemre, szeretne megbízható és intelligens emberekkel megismerkedni, annak mindenképp megér egy próbát!

Academic Singles Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Tünde, 39 éves

Én mindenkinek örömmel ajánlom az oldalt, mivel már több, mint fél éve aktív tag vagyok és azóta csakis normális, intelligens férfiakkal ismerkedtem meg. A VIP tagság ára pedig nem több, mint a havi bérletem ára. Szerintem abszolút megéri, ha a hozzád hasonló jellemű és értékrendű társat keresel.

IGEN 1 Nem 0
Natália, 35 éves

Nagy reményekkel regisztráltam, de teljes mértékben csalódtam. Meg szerettem volna szüntetni a tagságomat, de nem sikerült. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik azzal védekeztek, hogy beleegyeztem az Általános Szerződési Feltételekbe. A tagság lemondásához írnom kellett egy nyilatkozatot. Nagyot csalódtam.

IGEN 1 Nem 3
Péter, 34 éves

Nem hittem a társkeresőkben, mivel eddig még sehol sem találtam meg a hozzám illő társat. Ehhez képest már a regisztrálás utáni második nap sikerült megismerkednem több intelligens nővel, akiknek élvezem a társaságát. Szóval teljesen megváltozott a hozzáállásom az online randizáshoz. Különösen tetszik az, hogy a hozzám illő emberek megjelennek a keresőben, így biztosan tudom, mire számítsak.

IGEN 5 Nem 2
Márk , 43 éves

Az elején kételkedtem, mivel elég sok negatív kommentet olvastam az oldallal kapcsolatban, de úgy éreztem, ki kell próbálnom. Úgy gondoltam, a szerelem minden pénzt megér, nem igaz? Már több hónapja felhasználó vagyok és eddig nagyon meg vagyok elégedve a társkeresővel.

IGEN 12 Nem 5

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu