Leszbikus társkereső oldalak

Leszbikus társkereső oldalak Kategória kiválasztása

Leszbikus társkeresők összehasonlítása

A leszbikusok már ősidők óta lázban tartják az emberiséget. A nők közötti szexuális kapcsolat legfőképp a férfiak fantáziáját izgatja, a társadalom által pedig teljes mértékben elfogadott. Ha nő vagy és egy érzéki, romantikus és gyönyörű

nővel szeretnél megismerkedni, akkor ezeket az oldalakat ajánljuk a számodra. A társkeresők segítségével megtalálhatod a lelki társadat. A Lovino nagy népszerűségnek örvend, mindemellett diszkrét és a népes felhasználó táborral rendelkezik.

1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
 • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
 • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
 • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
2 000 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
2.
MilfKereső
MilfKereső
 • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
 • Magyar nyelvű felület
 • Egész jó kinézet
15 000 000+
egyedülálló
26+
előnyben részesített kor
3.
EliteDate
EliteDate
 • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
 • Jól megszerkesztett felhasználói felület
 • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
70 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
4.
CougarCrush
CougarCrush
 • Népszerű, “pumákra” specializálódott társkereső
 • Ingyenes alapfunkciók
 • Viszonylag nagy számú felhasználó
2 800 000+
egyedülálló
23+
előnyben részesített kor
5.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Ismerkedés kötöttségek nélkül
 • Diszkréció
 • Házasok és párkapcsolatban élők számára
50 000+
egyedülálló
25+
előnyben részesített kor
6.
Lov.net
Lov.net
 • Általános tematikájú oldal
 • Némi ingyenes akció
 • Egész jó felhasználói bázis
3 500 000+
egyedülálló
21+
előnyben részesített kor
7.
Fuckbook
Fuckbook
 • Alkalmi kalandozóknak való oldal
 • Profilok megtekinthetők ingyenesen is
 • Hatalmas felhasználói adatbázis
29 000 000+
egyedülálló
23+
előnyben részesített kor
8.
Housewife Wanted
Housewife Wanted
 • Barátság extrákkal” típusú tematikus társkereső
 • Az alapvető funkciók ingyenesek
 • Sok felhasználó, elég sok valódi ember
1 700 000+
egyedülálló
25+
előnyben részesített kor
9.
Lust
Lust
 • Erősen szexuális jellegű tartalmakkal működő oldal
 • Könnyen kezelhető felhasználó felület
 • Számos kommunikációs lehetőség
100 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
Be2 Be2

Mit várhatsz a leszbikus társkereső oldalaktól?

Minden nő másra vágyik! Azonban a nők többsége azért regisztrál társkereső oldalakra, hogy megtalálja a szerelmet. Viszont az is tagadhatatlan, hogy néhányuk csak alkalmi kapcsolatra vágyik. A leszbikus társkeresők próbálják ezeket szemmel tartani. A társkeresők között találhatunk olyat is, amely kifejezetten a komoly kapcsolatokat részesíti előnyben, és vannak olyanok is, amelyek csak közvetítőként működnek a nők között. A listánkon található összehasonlításban mindegyikről részletes leírást találhatsz, így kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat! Az oldalakra történő regisztráció a legtöbb esetben fizetős, ami után az összes funkció térítésmentesen elérhető. Az ingyenes társkeresők sokkal több hátránnyal járnak, mint előnnyel, így mielőtt regisztrációra adod a fejed, gondold át, mi éri meg számodra a leginkább.

Mennyire megbízhatóak és diszkrétek a leszbikus társkereső oldalak?

Valószínűleg mindenki fejében megfordul a diszkréció és a biztonság kérdése egy-egy társkereső esetében. Véleményünk szerint a fizetős társkeresők a legbiztonságosabbak, mivel csakis a bejelentkezett felhasználók láthatják a profilodat és a fényképeidet. Ezzel szemben az ingyenes társkeresők esetében bárki megtekintheti az adataidat. A társkereső levelezőrendszere titkosított, így biztos lehetsz abban, hogy a levelező partnereden kívül senki máshoz nem jut el a beszélgetésetek. A fizetős társkeresőkön pedig csak azoknak adod meg az elérhetőségeidet és további adataidat, akik számodra szimpatikusak. Ez alapján kijelenthetjük, hogy a fizetős randioldalak fontosnak tartják a felhasználók biztonságát.

Miért jobbak a fizetős társkeresők a leszbikusok számára?

A fizetős társkeresők több szempontból is jobbak, mint az ingyenesek. Számos VIP csomag közül lehet választani: lehetőség van havi előfizetés, 6 hónapos előfizetés, vagy akár éves előfizetés igénylésére is. A VIP tagság okos funkcióival nem csak biztonságos, de sokkal könnyebb is az ismerkedés, attól függetlenül, milyen kapcsolatra vágysz. Ezeken a társkeresők részletesen kidolgozott személyiségteszteket tölthetsz ki, így érdemes minél pontosabban megtenni a megfelelő partner megtalálása érdekében. Számos randioldal ellenőrzi a tagok azonosságát, így biztos lehetsz abban, hogy ha előfizetéssel rendelkezel, nem fogsz kéretlen üzeneteket kapni, kellemetlen tagokba és álprofilok ütközni.

Ingyenes társkeresők a leszbikusok számára - ellenérvek

Lehetséges, hogy már te is szereztél néhány negatív tapasztalatot az ingyenes randi oldalakkal kapcsolatban. Sőt, az is lehetséges, hogy belefutottál néhány álprofilba. Ezek a felhasználók csupán szórakozás céljából regisztrálnak a társkereső oldalakra. Attól, hogy egy oldal nagyszámú felhasználóval rendelkezik, nem biztos, hogy megbízható! Az ingyenes társkeresők többségén a legtöbb felhasználó nem aktív, így a társkeresést kudarcnak élheti meg az a nő, akinek nem sikerül egy randi sem. Ráadásul ezek az oldalak titoktartás szempontjából sem biztonságosak, hisz bárki meg tudja nézni a fényképeidet.

Mit várhatsz a társkeresők felhasználóitól?

A leszbikus társkereső oldalakon rendkívül változatos stílusú nőkkel találkozhatsz. Néhányan komolyan kapcsolatot keresnek, némelyek pedig alkalmi kapcsolatot. A regisztrációkor lehetőséged van megadni az elképzeléseidet a számodra ideális kapcsolatra vonatkozóan. A fizetős társkeresőkre általában komoly szándékkal regisztrálnak a felhasználók Tapasztalataink alapján az ingyenes felhasználói fiókkal rendelkező tagok nem veszik komolyan a randizás, és csupán rövidebb, alkalmi vagy szexkapcsolatokat keresnek. Ha biztos elképzelésekkel rendelkezel, akkor nézd meg az általunk összeállított társkereső-listát, olvasd át a felhasználói véleményeket, válaszd ki a számodra legszimpatikusabb oldalt és kezdd el a társkeresést!

Garantált adatvédelem, titoktartás és biztonság

Az oldalon feltüntetett oldalak mindegyike garantálja a titoktartást és teljesen biztonságos. Melyik nő ne akarná biztonságban tudni az adatait, ugye? A társkereső oldalak nagy figyelmet fordítanak az adataid titkosítására, így azok biztosan nem kerülnek ki harmadik kézbe. Regisztrálj a társkeresőkre, és élvezd az életet! Ezeken az oldalakon nem kell titkolni a szexuális beállítottságodat. Légy aktív tag és élvezd az ismerkedés örömeit! A társkeresők célja az volt, hogy egy kellemes, biztonságos online teret hozzanak létre az ismerkedni vágyó nők számára. A társkeresőket minden szempontból leellenőriztük és elolvastuk a felhasználók pozitív és negatív véleményeit is, amit fel is tüntetünk az összefoglalónkban.

Hasznosnak találja az oldalt?
Tetszik a tartalom?
3 0

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu