Társkereső oldal Puncs

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Puncs.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
3,9/10
70 000+ / 26+
Puncs.hu

Oldal használhatósága és funkciói: 3,8/10

Biztonság: 3,8/10

Adatlap információk és grafika: 4,3/10

Ideális partnerek keresése: 3,8/10

Ügyfélszolgálat: 4/10

Ár: 3,8/10

Puncs.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

Magyarország egyik legegyedibb társkereső oldala a kölcsönösen előnyös párkapcsolatok tekintetében. A társkeresőn olyan társat találhatsz, aki megfelel az igényeidnek. A tagok közötti legfőbb összekötő kapocs a pénz és a boldogság megtalálása. Találj nyílt és őszinte kapcsolatot az igényeidnek megfelelően.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

A regisztráció teljesen diszkrét és nagyon egyszerű. A külsőre vonatkozó alap információkon kívül a családi státuszoddal kapcsolatos információkat adhatod meg. Emellett a bemutatkozó szöveged és a bakancslistád kitöltésével találhatod meg az irántad legjobban érdeklődő társakat.

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

A profilod komplett kitöltése néhány percet vesz igénybe. Az oldal teljesen diszkrét, nem kell személyes információkat megadni és lehetőséged van privát fényképeket feltölteni, amiket csakis a számodra szimpatikus felhasználóknak engedélyezhetsz megtekinteni.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

A prémium előfizetéssel számos extra funkció válik elérhetővé, amely által még könnyebben megtalálhatod a boldogságot. A prémium tagsággal kiemelheted a profilodat a főoldalon és a keresési listákban is, továbbá megnézheted, kik jelöltek kedvencnek és kik nézték meg a profilodat.

Hogyan tudom törölni a Puncs.hu fiókomat?

A prémium tagsággal nem rendelkező tagok, tagságukat bármikor, bármely okból, azonnali hatállyal felmondhatják. Ezt Beállítások menüben - „Felhasználói fiók hibernálása/törlése” linkre kattintva lehet megtenni. Azonban ezt a Puncs.hu is bármikor, indoklás nélkül megteheti a felhasználói fiókoddal. A prémium tagságot pedig az előfizetésed automatikus megújításának felmondásával állíthatod le, a megújítás előtt legalább 1 nappal. A prémium tagság rendes felmondásához az előfizetési státuszodnál, az „Előfizetés” menüben található linkre kell kattintanod. Ezután a teljes tagságodat is törölheted.

Puncs.hu Funkciói

Gyors keresés csak vip

A társkereső kezdőlapján lehetőséged van a prémium tagok között keresni. A neked tetsző profilokat pedig a kedvenceid közé rakhatod.

Tedd elérhetővé a fényképeidet

A Puncs.hu társkereső oldalon nem kötelező a fénykép feltöltése, viszont ennek ellenére lehetséges privát fotókat feltölteni. Ezeknél kiválaszthatjuk, hogy mely felhasználók számára engedélyezzük a fotók megtekintését. Ebből is látszik, hogy a társkereső teljesen diszkrét.

Prémium funkciók csak vip

Prémium felhasználóként lehetőséged van a profilod kiemelésére, mind a főoldalon, mind pedig a listákban és az adatlapodon. Emellett azt is megnézheted, mely felhasználók látogatták meg a profilodat és jelöltek kedvencnek.

Választható VIP tagság

A válaszható VIP tagság rendkívül kedvező 465 HUF/hét áron elérhető. A VIP tagság segítségével még könnyebben találhatsz boldogságra a számodra legtökéletesebb partnerrel.

Töltsd ki a profilodat

A profilod csupán alap információkra kérdez rá, további bemutatkozásra viszont külön kijelölt részen van lehetőség. Itt már bővebb információkat adhatsz meg magadról. Emellett még lehetőség van egy bakancslista hozzáadására is, ami által az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a vágyaidba, álmaidba és érdeklődési körödbe.

Puncs.hu VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Fényképek megtekintése
Korlátlan üzenetküldés
Kiemelés a főoldalon és a listákban is
Látogatóid megtekintése

1 hónap VIP tagság

14 990,00 Ft

Fényképek megtekintése
Korlátlan üzenetküldés
Kiemelés a főoldalon és a listákban is
Látogatóid megtekintése

3 hónap VIP tagság

9 999,33 Ft (havpnta)

Fényképek megtekintése
Korlátlan üzenetküldés
Kiemelés a főoldalon és a listákban is
Látogatóid megtekintése

1 év VIP tagság

6 249,83 Ft (havpnta)

Fényképek megtekintése
Korlátlan üzenetküldés
Kiemelés a főoldalon és a listákban is
Látogatóid megtekintése

Puncs.hu Előnyök és hátrányok

Előnyök

Egyedülálló szemléletmód
Nyitottság
Diszkréció
A társkereső legtöbb funkciója elérhető az ingyenes tagsággal rendelkezők számára is
Különleges lehetőségek

Hátrányk

Csakis mindkét fél számára előnyös kapcsolatkeresés céljából érdemes regisztrálni
A személyiség helyett a megjelenésre fókuszál a társkereső
A fényképek feltöltése nem kötelező

Puncs.hu felhasználók számára

Előnyök

Kiemelés a főoldalon és a listákban is
Látogatóid megtekintése
A képek teljes méretű megtekintése
Screenshot

Saját véleményem a Puncs.hu társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Puncs.hu azon társkereső tagok számára tökéletes választás, akik bevallottan anyagi támogatásért vagy társaságért cserébe keresnek partnert maguknak. Ez az oldal Magyarországon egyedinek számít, hisz nem sok oldal támogatja a „Sugar” párkapcsolatokat. Ha anyagi támogatást keresel a társaságodért cserébe vagy egy megértő társat, akit szeretnél kényeztetni, akkor érdemes a Puncs.hu magyar társkereső oldalt kipróbálnod.

Puncs.hu Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Sugar daddy , 45 éves

Elfoglalt üzletemberként nagyon nagy lelkesedéssel regisztráltam az oldalra. Mivel folyamatosan dolgozom, így nincs kapacitásom egy normálisan működő párkapcsolat fenntartására. A Puncs.hu segítségével sikerült egy gyönyörű nőt találnom, aki elfogadja az életstílusomat és mindenben támogat. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hisz sok üzleti utamra elkísér, így sohasem vagyok magányos, illetve a minőségi, együtt töltött időt preferálja. A Puncs.hu nélkül nem találtam volna ilyen partnert.

IGEN 1 Nem 4
Sugar baby , 23 éves

Teljesen tisztában voltam az oldal céljával, amikor regisztráltam, mégis rettentően csalódottan távoztam néhány hét múltán. Egyrészt jó, hogy van egy ilyen jellegű társkereső oldal is, másrészt azok a férfiak, akikkel találkoztam nagyon lenézően viselkedtek és egy egyszerű prostiként tekintettek rám. Engem nem győzött meg, és más velem egyidős lányoknak sem ajánlanám.

IGEN 5 Nem 0
Sugar baby , 28 éves

Egyetemistaként sokáig gondot jelentett az anyagi szükségletek megoldása. Ekkor találtam rá a Puncs.hu oldalra. Sikerült egy olyan férfit találni, aki nem csak az anyagi biztonságot tudja számomra garantálni, hanem szeretné, ha a legjobbat hoznám ki magamból és értékeli a társaságomat és gondolkodásomat is. A társkeresőn töltött idő alatt rájöttem, hogy végső soron nem is a kapcsolatokra aggatott címkék számítanak igazán, hanem a boldogság és a minőségi együtt töltött idő.

IGEN 6 Nem 3
Sugar Mommy , 53 éves

Be kell vallanom, hogy először csak kíváncsiságból regisztráltam, majd rájöttem mennyire is hiányzik a férfiak társasága. A társkeresőnek köszönhetően már nem magányosak a napjaim. A boldogság a legkülönösebb helyeken talál rá az emberre!

IGEN 8 Nem 7

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu