iDates

iDates Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,3/10
3 000 000+ / 21+
iDates

Oldal használhatósága és funkciói: 5,7/10

Biztonság: 6,6/10

Adatlap információk és grafika: 5,6/10

Ideális partnerek keresése: 5,9/10

Ügyfélszolgálat: 3,9/10

Ár: 4,9/10

Online elérhető
felhasználók fotói
663717 ember van épp online

Marton
Marton, Kor: 26
Reka
Reka, Kor: 22
Laszlo
Laszlo, Kor: 26

iDates Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Mire való a IDates?

Az iDates a Boranu Online, egy Android appokat – elsősorban randiappokat – készítő fejlesztő oldala, amely egy Hollandiából működtetett lap. A 2016 óta működő iDates igen könnyű használni, és sikeresen lehet vele hasonló érdeklődésű szingliket találni a környékünkről, vagy akár távolabbról is. Természetesen az app használható más, nem feltétlenül szingli személyek által is, függetlenül attól, hogy csevegni, flörtölni vagy randizni szeretnének.

Regisztráció

A regisztrációs folyamat könnyen végrehajtható és ingyenes elvégezhető. Mindössze pár percet vesz igénybe. Van három különböző csatlakozási mód: saját email címmel, Facebook csatolásával, vagy Google fiók csatolásával. Ha a hagyományos, email címmel történő csatlakozást választjuk, akkor meg kell adni még néhány adatot. Az új felhasználóknak felhasználónevet és jelszót is meg kell adni. A másik két módszer használatával a fontosabb információk lehúzásra kerülnek a Facebook vagy Google fiókból, és automatikusan a profilba kerülnek.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

  • A többi tagnak történő üzenetküldéshez érméket kell venned.
  • Lehetőség van korra és lakhelyre szűrni, amikor új barátokat keresel.
  • Lehetséges a közelben, de akár a világ távoli pontjain is keresni érdekes embereket.
  • Élő értesítést kapsz ha valaki meglátogatta vagy lájkolta a profilod.

Az iDates oldalán csevegőpartnert találni nem éppen trükkös dolog, hiszen rengeteg tag van már most is, és minden nem képviselve van. Hamar megtelhet a bejövő fiókod az iDates-en.

Vannak azonban olyan értesítések, amelyek megmutatják azokat a tagokat a környéken, akik elérhetők csetelni. Van egy „akciógomb” is a direkt üzenetküldéshez. Azonban a direkt üzenetküldés érméket igényel.

Új felhasználók a regisztráció után 100 érmét kapnak, ami nem sok, ivel egy üzenet 50 érme. Ha az érmék elfogytak, akkor az app-ban vagy a weboldalon tölthető újra az egyenleg.

Profil írása

  • A profil készítése ingyenes, alapinformációkat meg tudunk adni.
  • Érdeklődési körök és hasonlók csak akkor kerülnek be automatikusan, ha a Facebook fiókkal regisztrálunk.
  • A profil részleg elég rendezett, és bármikor szerkeszthető.

Ha a regisztráció kész, lehetőség nyílik a konkrét profil kitöltésére, megadva lényegesebb információkat.

Ehhez a háromfelé osztott profil ad segítséget. A „Rólam” a rövid profil, van egy rész az érdeklődési köröknek, és persze lehet feltölteni fotókat a galériába. A rövid profilt egy szövegmező jelenti, ahova írhatunk pár mondatot magunkról.

Ami az érdeklődési köröket illeti, azok csak akkor kerülnek kitöltésre ha a Facebookot használtunk a regisztrációnál. Ha nem, akkor ezeket nem lehet manuálisan kitölteni.

Előfizetni vagy sem?

Az iDates kredit alapú rendszerrel működik, tehát nincs folytatólagosan számlázó havi előfizetés. Ez több szempontból is előnyös, amelyek közül a legfontosabb az, hogy így kontrollálhatóak a költések.

Előfizetés lemondása

Mivel nincs előfizetés, így nem lehet lemondani. Ha valami gond adódik az érme vásárlás során, érdemes lehet kapcsolatba lépni a szolgáltatóval.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
25. 7. 2020

iDates Funkciói

Keresés

A keresés igen egyszerű, és nem kell előfizetőnek lenni ahhoz, hogy használhasd a funkciót. A keresésnél alapvető információkat megadhatsz szűrőként, mint mondjuk a nem, a kor és lakhely. Javaslatok nincsenek, szóval a felhasználónak kell végiggörgetni a találatokat.

Lokalizáció

A fordítás folyamatban, bár még távol van a teljes magyarítás.

MatchMe

Valós idejű értesítést kapsz ha valaki csevegni szeretne. (A válaszhoz kreditekre van szükséged.)

App

Az applikáció maga elég egyszerűnek tűnik, és a használata igen kényelmes, mivel bárhol használhatjuk. Az értesítések elég nagy előnyt jelentenek. Egyetlen apró hibája az appnak, hogy kijelentkeztet ha nincs megnyitva.

Üzenetek és hozzászólások küldése csak vip

Az üzenetküldés 50 kreditbe kerül, úgyhogy nagyon meg kell válogatni, hogy melyekre válaszolsz. Több netes vélemény szerint vannak botok, amelyek válaszolnak, illetve különböző emberek lehetnek a profilok mögött.

iDates VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Regisztráció és profil létrehozása
100 érme regisztrációkor
Élő értesítések

Érmék vásárlásával elérhető funkciók

Regisztráció és profil létrehozása
100 érme regisztrációkor
Élő értesítések
Üzenetküldés
Kiemelések

iDates Előnyök és hátrányok

Előnyök

Jól működő app – A mobil applikáció elég jól működik, nem igényel különösebb tudást.
Valós profilok – Vannak akik szerint sok a kamu profil, de elég szép számban akadnak igazi emberek is a fényképek mögött.

Hátrányk

Kicsit drága az 50 kredit (tehát kb. 300 forint) egy üzenetért

iDates felhasználók számára

Előnyök

Applikáció – Nem kell a böngészőre hagyatkozni, és bárhonnan használható az oldal
Egyre több hazai – nő a magyar felhasználók száma, lassan figyelemre méltó méretű lesz az oldal.
Screenshot

IDates összefoglaló

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Az iDates egy olyan randi app, ami elsősorban a 20-35 éves korosztályt célozza meg, tehát azokat, akik inkább appokat használnak már honlapok helyett. Lehet flörtölni, használni az párosító opciókat is. Mivel ingyenesen lehet csatlakozni, nem fogsz gondokba ütközni azzal, ha megpróbálod. Általában véve alkalmi randikra használható az app.

iDates Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Elemér, 30 éves

Én az egekig magasztalom az oldalt. Nincsenek kamuk, minden válasz valódi. Nincsenek monoton üzenetek, hanem tartalom van az üzenetekben! Ha magányos vagy, és egy kicsit feldobnád magad, vagy randizni szeretnél, akkor érdemes kipróbálni ezt a randiappot!

IGEN 3 Nem 4
Csaba, 43 éves

Ez egy remek oldal! Olvastam én is a sok negatív véleményt, és emiatt igen szkeptikus voltam, de végül egy fiatalabb hölggyel kezdtem komolyabban csetelni. Először nem akart találkozni, de nagyjából hat hónap cseverészés után végül ráállt. Azóta már több randink is volt, és már ez első együttlétünk is megtörtént! Szerintem azok értékelték le az oldalt, akik csak szexre mentek, és nem akartak megismerkedni a lányokkal.

IGEN 21 Nem 17
Matild, 26 éves

Ez egy nagyon jó kis oldal olyanok számára akik szinglik és így szeretnének új emberekkel megismerkedni és esetleg randizni. Tetszik, hogy milyen könnyű nézegetni a profilokat és a fotókat. Egész jó azoknak is, akik szégyenlősek, de szeretnének kapcsolatokat létesíteni.

IGEN 22 Nem 17
Patrícia, 41 éves

Ez az oldal egy átverés! Nagyjából három pasinak írtam, több ezret elköltve, de amikor találkozni akartam velük, mindenki eltűnt. Olyan marhaságokról kérdezgettek, hogy milyen teát iszom, szeretem-e a kávét. Ostobaság lenne még több érmét venni és tovább szívni. Be kéne zárni ezt az oldalt.

IGEN 37 Nem 25

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu