Elérhetőség

Kik vagyunk mi?

A Lovino egy társkeresőket összehasonlító oldal, amely minden online társkereső hasznára lehet. A dizájnos weboldal mögött számos ember áll, akiknek a Lovino eddigi sikereit köszönheti. A naponta megújuló tartalmak mellett jópár munkatársunk foglalkozik marketinggel, közösségi média karbantartással és más szervezési feladatokkal. Ettől egyedülálló a Lovino.

Miért született meg a Lovino?

A Lovino két barát spontán ötlete alapján jött létre. Egy esti beszélgetés közben vetődött fel a téma az online társkeresés nehézségeiről. Ez adta az ötletet egy olyan oldal létrehozására, ami összehasonlítja a különböző társkereső oldalakat. A piackutatás során arra az eredményre jutottak, hogy külföldön számos hasonló paraméterekkel rendelkező oldal létezik, országunkban azonban elég kevés, azok sem túl jók. Az ötletet meg is valósították, amely segítségével mások is könnyen megtalálhatják a szerelmet.

A társkeresők kategóriái

Számtalan különböző társkereső oldalt találhatunk az interneten és mindegyik más típusú kapcsolatra helyezi a hangsúlyt. Ezért különböző kategóriákat hoztunk létre, ami alapján elkülönítettük a társkeresőket. Így egy oldal több kategóriába is bekerülhet.

A társkeresők összehasonlítása?

A társkereső oldalak részletes bemutatása nagy segítség lehet minden felhasználó számára. A társkeresőkhöz rendelt címkék segítségével pedig könnyen megtalálhatod, mik az előnyei és hátrányai egy-egy társkeresőnek. Ezen felül pedig olyan hasznos információkat is találhatsz róluk, mint a tagok száma, nemek aránya, gyakran ismételt kérdések és díjszabás.

A társkeresők értékelése

Mindegyik weboldalt a felhasználók értékelése alapján pontoztuk 1-től 5-ig. Ezen felül a negatív és a pozitív kommentek alapján is osztályoztuk az oldalt.

Elérhetőség

A Lovino üzemeltetője:

ATOKADO INC.
  • Cégjegyzékszám: 91973
  • Cím: Trust Company Complex, Ajeltake út, Ajeltake Sziget, Majuro, Marshall-szigetek
  • Irányítószám: MH 96960
  • Ország: Marshall-szigetek

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu