A legjobb társkeresők 2024-ban

Kategória kiválasztása
Elrejtés
A legjobb társkereső oldalak
A legjobb társkereső oldalak
Társkereső oldalak könnyed flörtöléshez
Társkereső oldalak könnyed flörtöléshez

Összegyűjtöttük az év legjobb társkereső oldalait

Kölcsönös bizalomra és tiszteletre épülő kapcsolatra vágysz? Kétségbeesetten keresed a megfelelő partnert? Itt az ideje, hogy regisztrálj az év társkereső oldalainak egyikére és felpörgesd a szerelmi életed. Ne aggódj, senki sem fog ítélkezni feletted, az online társkeresés manapság rendkívül népszerű.

Társadalmi státusztól és kortól függetlenül ajánljuk az alábbi online társkeresőket. Ezek a táskereső oldalak számos kiváló funkcióval rendelkeznek, a regisztráció pedig csupán pár percet vesz igénybe. Az alábbi részletes útmutatót készítettük neked, ahol magad is megnézheted az általunk ajánlott legjobb társkeresőket.

1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
 • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
 • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
 • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
2 000 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
2.
MilfKereső
MilfKereső
 • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
 • Magyar nyelvű felület
 • Egész jó kinézet
15 000 000+
egyedülálló
26+
előnyben részesített kor
3.
EliteDate
EliteDate
 • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
 • Jól megszerkesztett felhasználói felület
 • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
70 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
4.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Ismerkedés kötöttségek nélkül
 • Diszkréció
 • Házasok és párkapcsolatban élők számára
50 000+
egyedülálló
25+
előnyben részesített kor
5.
Flirt.com
Flirt.com
 • Feltörekvő társkereső
 • Ingyenes üzenetküldés naponta
 • Könnyen használható felület
1 000 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
6.
CougarCrush
CougarCrush
 • Népszerű, “pumákra” specializálódott társkereső
 • Ingyenes alapfunkciók
 • Viszonylag nagy számú felhasználó
2 800 000+
egyedülálló
23+
előnyben részesített kor
7.
Housewife Wanted
Housewife Wanted
 • Barátság extrákkal” típusú tematikus társkereső
 • Az alapvető funkciók ingyenesek
 • Sok felhasználó, elég sok valódi ember
1 700 000+
egyedülálló
25+
előnyben részesített kor
8.
Lov.net
Lov.net
 • Általános tematikájú oldal
 • Némi ingyenes akció
 • Egész jó felhasználói bázis
3 500 000+
egyedülálló
21+
előnyben részesített kor
9.
Lust
Lust
 • Erősen szexuális jellegű tartalmakkal működő oldal
 • Könnyen kezelhető felhasználó felület
 • Számos kommunikációs lehetőség
100 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
Be2 Be2

Mi alapján választottuk ki a legjobb társkereső oldalakat?

Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz a megfelelő társkereső oldal kiválasztása, éppen ezért a társkeresőket 8 különböző csoportra osztottuk fel. Ne vesztegesd feleslegesen az idődet a megfelelő oldalak után kutatva, amikor egy táskereső oldalon belül megtalálhatsz mindent. Készítettünk egy részletes összehasonlítást a társkeresőkről, így már csak annyi dolgod maradt, hogy kiválaszd a megfelelő oldalt, regisztrálj és megtaláld a számodra megfelelő partnert.

Mi alapján állítottuk össze a táskeresők összehasonlítását?

A lehető legjobb eredmény érdekében mi magunk regisztráltunk a társkereső oldalakra és alaposan megvizsgáltuk, hogy melyik társkereső milyen funkciókkal rendelkezik. Ezekről az információkról pedig részletesen be is számolunk. Reméljük, a részletes összefoglalónk számodra is érdekes lesz! A legjobb oldalakat az alapján kategorizáltuk, hogy ingyenes vagy prémium regisztráció szükséges-e a használatához.

Mik a legfőbb különbségek a társkereső oldalak között?

A maga módján mindegyik oldal egyedi és megvan a maga előnye. A regisztráció hossza, a VIP funkciók és a kiegészítő szolgáltatások száma eltérő lehet minden esetben. A társkeresők némelyike teljesen ingyenes, némelyike pedig VIP tagság előfizetésével vehető igénybe. Azt javasoljuk, mindig figyelmesen olvasd el az általunk megadott információkat. Kapcsolattípus (ajánló rendszer)

 • Fókusz (Alkalmi vagy komoly kapcsolat)
 • Funkciók (Levelezés, újdonságok, fényképek, értékelések)
 • Tartózkodási hely (Magyarországon belüli vagy nemzetközi ismerkedés)
 • Fizetős vagy ingyenes
 • Elérhető mobilos applikáció
 • Szexuális beállítottság
 • Szociális státusz
 • Korosztály (Idősek vagy fiatalok számára)

Megtanítunk, hogyan regisztrálj, töltsd fel fotókat és ismerkedj. Egyes társkeresőkön kötelező fényképeket feltölteni, más társkeresőkön nem kötelező.

Mik azok az online randioldalak?

A társkereső oldalakon a regisztrációhoz szükséges alapadatok és a személyiségteszt kitöltése után nagyobb esélyekkel ismerkedhetsz. A társkeresők segítségével az egész országon belül kötetlenül ismerkedhetsz. Ha még mindig nem tudtad eldönteni, melyik társkereső lenne a legjobb választás számodra, akkor nézd meg a társkeresőkről készült összehasonlítást.

A regisztráció előtt érdemes fontolóra venned, hogy milyen típusú kapcsolatot keresel és mit vársz el a jövőbeli társadtól. Az összehasonlításban minden információt kategóriákba csoportosítottunk. A társkereső oldalakra a komoly kapcsolatra vágyók, az alkalmi kapcsolatot keresők, az idősek, melegek, leszbikusok és a molettek is bátran regisztrálhatnak.

Ingyenes a regisztráció?

A legjobb társkeresőkre előfizetés szükséges, ennek azonban az az előnye, hogy olyan tagokkal találkozhatsz, akik komolyan gondolják a randizást. A legtöbb oldalon havi előfizetéssel kell fizetni és különböző időtartamú csomagok közül lehet választani. Az előfizetések ára nem túl magas, így egyáltalán nem fog csődbe juttatni. Sőt egyfajta befektetésként is lehet rá gondolni, ami által társra találhatunk.

Mindenképp szükséges az előfizetés?

A válaszunk egyértelműen: IGEN. A társkeresőkre nagyon sokan regisztrálnak, így az ideális partner megtalálása érdekében célszerű prémium előfizetéssel rendelkezni. Ha eddig csakis ingyenes társkeresőket használtál, a prémium funkciók meglepetést okoznak majd. A fizetős társkeresők folyamatosan figyelik az újonnan regisztrálókat, vagyis az oldalak még biztonságosabban működnek. A prémium funkciók továbbá abban is segítenek, hogy könnyebben megtaláld az azonos érdeklődési körrel rendelkező tagokat.

Milyen előnyei és a hátrányai vannak az ingyenes társkeresésnek?

Egy forintot sem szeretnél költeni a társkeresőkre? Akkor az ingyenes társkeresők egyikét kell kipróbálnod! Ezek a társkeresők viszont nagyban különböznek fizetős társaiktól. Az ingyenes társkeresőkön az emberek többsége alkalmi kapcsolatokat keres, illetve nagy hátrány még az is, hogy az interneten bárki megtalálhatja a profilodat és hozzáférhet az adataidhoz. Emellett pedig az is lehetséges, hogy csak olyan emberekkel találkozol, akik egyáltalán nem ideálisak számodra. Az oldalt ingyen használók többsége csak a szabadidejének eltöltésére keres partnereket. Azonban ha te is pontosan ilyen célból keresel partnert, akkor valószínűleg el fogja nyerni a tetszésedet.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a fizetős társkeresésnek?

A fizetős randioldalak még mindig az internetes fórumok vezető témái közé tartoznak. Nagyon sokan felesleges kiadásnak gondolják ezeket az oldalakat, viszont nagyon könnyen megismerkedhetünk a számunkra tökéletes társsal. Ráadásul a fizetős társkeresők egyik nagy előnye az, hogy nagy figyelmet fordítanak az inaktív és álprofilok szűrésére. A személyiségtesztek kitöltésével pedig csakis a számodra megfelelő társakat javasolják a társkeresők. Fontos információ, hogy a legtöbb esetben a prémium előfizetés az előfizetési időszak végével automatikusan megújul, így érdemes időben jelezni lemondási szándékodat.

Melyek a leghasználtabb funkciók?

Minden társkereső oldal remek funkciókkal rendelkezik. Ezek a funkciók teszik érdekessé a társkeresést. A legtöbb oldalon ingyenes a levelezés és el tudod menteni a kedvenc felhasználóidat. Emellett különféle módon a tagok tudtára adhatod a szimpátiádat, értékelheted őket és flörtölhetsz velük. A minőségi randioldalak pedig megjelenítik a közeledben tartózkodó és hozzád legjobban passzoló partnereket is. Az adatlapok és képek megtekintése pedig valószínűleg a legszórakoztatóbb funkciók egyike.

Melyek a leggyakoribb prémium funkciók?

Az összes társkereső rendelkezik prémium előfizetési opcióval. Ez nagyban megkönnyíti a társkeresők dolgát, számos előnyt kínálva a felhasználók számára. Akik nem mernek kockáztatni, azok nagy valószínűséggel nem fogják megtalálni a számukra ideális partnert. A prémium tagság felfüggesztése rendkívül egyszerű. A legtöbb társkereső prémium funkciója között megtalálható a profilok megtekintése és a korlátlan levelezés funkció, továbbá az adatlapodat értékelő és megtekintő felhasználók keresése. Az egyik legjobb prémium funkció pedig a fényképek megtekintése.

Prémium funkciók magyarázata
Ismerkedés tudományos alapokon

A regisztráció során kitöltött kérdéssor és a randioldalak tudományos alapon működő algoritmusai alapján a számodra legideálisabb partnereket fogja megjeleníteni az oldal. Ennek érdekében érdemes minél pontosabban kitölteni a regisztrációs kérdőíveket.

Ajánlórendszer – az ideális társ megtalálásáért

A megadott információk alapján a társkereső oldalak összehasonlítják a tagokat és a megfelelő partnereket egymáshoz párosítják. A legtöbb esetben pedig megadott kritériumok alapján is kiválaszthatod a számodra megfelelő partnereket.

Profilok ellenőrzése

A legtöbb fizetős társkereső oldal nagyon komoly szűrőrendszerrel működik. A regisztráció után átvizsgálják és jóváhagyják a profilokat. Emiatt tényleg csak valós profilokkal találkozhatsz.

Az előfizetés automatikus megújítása

A társkeresők prémium előfizetése automatikusan megújul a tagság végével. A regisztráció előtt érdemes pontosan elolvasni a felhasználási feltételeket. A külföldi társkeresőkön a lemondás egy nyilatkozattal történhet, postán, faxon vagy emailen keresztül.

Online randizás minden korosztály számára

Napjainkban az ismerkedés egyre bonyolultabb. Sok ember csak az online társkeresőkre támaszkodva tud magának párt találni. Épp emiatt az online társkeresés minden korosztály számára ajánlott. Ez pedig nagyon egyszerű! Létrehozol egy felhasználói fiókot, kitöltöd a profilodat, feltöltöd a legjobb fényképedet és egy lenyűgöző bemutatkozó szöveget írsz magadról! Az online ismerkedés és kapcsolatteremtés nagyon fontos, így ne félj a levelezéstől.

Az interneten létrejövő kapcsolatok biztonságosak?

Sokan nem tartják biztonságosnak az online ismerkedést. Igazából bárki bármit mondhat magáról és lehetséges, hogy hazudik. A névtelenség miatt nehéz eldönteni, hogy valaki csak játszik, vagy sem. Itt ismét előkerülnek a fizetős randioldalak, hisz az álprofilok nem fognak havi díjat fizetni, ha csak szórakozni akarnak. Fontos észben tartanod, hogy ne adj ki magadról semmilyen érzékeny információt.

Mit kell figyelembe venni a regisztrációkor?
Forgalom (Az általunk kiválasztott társkeresők nagy népszerűségnek örvendenek)

A társkereső oldal kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venned. Az egyik ilyen szempont a társkereső oldal forgalma. Nézd meg, hány aktív felhasználóval rendelkezik az oldal és hányan lépnek be naponta. Ez az információ általában az oldal kezdőlapján található. A felhasználók száma alapján pedig megtudhatod azt is, mennyi esélyed van társat találni. Minél magasabb ez a szám, annál nagyobb esélyed van arra, hogy megtaláld a partneredet.

Fókusz

Második lépésként figyelembe kell venned, hogy milyen típusú társkeresőre regisztrálsz, hisz a főleg alkalmi kapcsolatokra fókuszáló társkeresők között valószínűleg nem fogsz hosszú távra szóló szerelmet találni. A hosszú távú kapcsolatok szempontjából a fizetős oldalak előnyösebbek, mivel az alkalmi kapcsolatot keresők általában az ingyenes randioldalakra regisztrálnak. Vannak kimondottan olyan társkeresők, amelyek speciális csoportokat céloznak meg, mint például a melegeknek vagy moletteknek szóló oldalak.

A legjobb társkereső oldalak
A legjobb társkereső oldalak
Társkereső oldalak könnyed flörtöléshez
Társkereső oldalak könnyed flörtöléshez
Szexpartner keresők
Szexpartner keresők
Meleg társkereső oldalak
Meleg társkereső oldalak
Leszbikus társkereső oldalak
Leszbikus társkereső oldalak
Keresztény társkeresők
Keresztény társkeresők
Társkereső oldalak a komoly kapcsolatra vágyóknak
Társkereső oldalak a komoly kapcsolatra vágyóknak
Nyugdíjas társkereső oldalak
Nyugdíjas társkereső oldalak
Élettárskereső oldalak
Élettárskereső oldalak
Felhasználók tapasztalatai és élményei

Végül pedig fontos kiemelni az oldallal kapcsolatos felhasználói tapasztalatokat és élményeket. Így derülhet ki legegyszerűbben, mi a véleménye az oldal felhasználóinak a társkeresőről és mennyire elégedettek a társkereső funkcióival. Ha nem találsz felhasználói értékeléseket, akkor valószínűleg nem éri meg a regisztráció.

Kik azok a híres emberek, akik online ismerkednek?

A társkeresőkön számos híres ember is megtalálható és ezt nem is titkolják. Végül is érthető a hozzáállásunk, hisz elfoglalt életvitelük mellett nem tudnak a megszokott módon társat találni.

Adele

Az énekesnő 2011-ben bevallotta, hogy online keresi társát. Nézd meg Instagramon, most hogyan éli az életét!

Zac Efron

A filmsztár egy szakítás után döntött úgy, hogy beleveti magát az online randizás rejtelmeibe. Sajnos senki sem hitte el, hogy valóban ő az, nem pedig egy álprofil.

Fókusz
Ezek a legfontosabb kritériumok, ha a megfelelő partnert szeretnénk megtalálni. Nézzük meg a legfontosabbakat!
Kapcsolattípus

A társkeresőket számos kategóriába tudjuk csoportosítani. A legtöbb fizetős társkereső komoly kapcsolatok céljából lehet tökéletes választás, de ha alkalmi vagy szexkapcsolatot keresel, akkor is meg fogod találni a számodra legmegfelelőbb választást (általában az ingyenes társkeresőket). A társkereső oldalak összepárosítják az azonos érdeklődési körrel rendelkező tagokat.

Kor

Néhány társkereső oldal meghatározott korosztály számára szól. Vannak olyan oldalak, amelyek kifejezetten a fiatalok, a középkorúak, vagy az időseknek szólnak. Ha tőled jóval fiatalabb, vagy idősebb partnert keresel, akkor ezek az oldalak ajánlottak leginkább a számodra. A legtöbb ilyen oldal fizetős, de az ingyenes oldalak között nem találni hasonló társkeresőket.

Szociális státusz

Ezeket a társkereső oldalakat azok számára ajánljuk, akiknek fontos, hogy a partnerük hasonló anyagi körülményekkel, végzettséggel rendelkezzen.

Tartózkodási hely

Az összes társkeresőn lehetséges a tagok tartózkodási hely alapú szűrése. Kereshetsz a városodon vagy a kerületeden belül is, sőt vannak olyan társkeresők, ahol akár a számodra szimpatikus országon belül is kereshetsz partnert.

A legjobb társkereső oldalak
A legjobb társkereső oldalak
Társkereső oldalak könnyed flörtöléshez
Társkereső oldalak könnyed flörtöléshez
Szexpartner keresők
Szexpartner keresők
Meleg társkereső oldalak
Meleg társkereső oldalak
Leszbikus társkereső oldalak
Leszbikus társkereső oldalak
Keresztény társkeresők
Keresztény társkeresők
Társkereső oldalak a komoly kapcsolatra vágyóknak
Társkereső oldalak a komoly kapcsolatra vágyóknak
Nyugdíjas társkereső oldalak
Nyugdíjas társkereső oldalak
Élettárskereső oldalak
Élettárskereső oldalak

Paraméterek Singles 50 Academic Singles Elittárs.hu Love.hu Randivonal
Partner ajánló Van Van Van Adatlap megfeleltetés Van
Kapcsolattípus Komoly Komoly Komoly Komoly és alkalmi Komoly és alkalmi
Tudományos alapú partner ajánló Igen Igen Igen Nem Igen
Manuális profil jóváhagyás Igen Igen Igen Igen Igen
Nyilvános profil Nem Nem Nem Nem Nem
Felhasználók száma 256 thousand 24 ezer 15 millió 328 ezer 45 ezer
Nemek aránya 49% 51% 49% 51% 49% 51% 46% 54% 44% 56%
Parneri kapcsolat Egyedülálló Egyedülálló Egyedülálló Egyedülálló Egyedülálló
Telefonos alkalmazás Van Van Van Van Van
Ügyfélszolgálat Chat Chat Chat Email Email
Fizetős tagság 1, 3, 6 1, 3, 6 3, 6, 12 1, 3, 12 1, 3, 12
Legolcsóbb havi díj 3 990 Ft 3 990 Ft 4 290 Ft 1 490 Ft 3 990 Ft
A tagság automatikus megújulása Igen Igen Igen Igen Igen
A premium tagság előnyei Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése
Kedvenc felhasználók hozzáadása
Fényképek megtekintése
Online állapot megtekintése
Üzenetek fogadása és küldése
Gyors keresés a felhasználók között
Korlátlan üzenetváltás
Letölthető személyiségelemzés
Fényképek megtekintése
Értesítés az üzenetekről
Fényképek nagyméretű megtekintése
Naplózás
Látogatóid és látogatásaid megtekintése
A felhasználók kedvelése
Fényképek megtekintése nagy méretben
Üzenetek fogadása és küldése
Kiemelt megjelenés
Beállíthatod kik látogathatják meg a profilodat és kik írhatnak neked
Felhasználói értékelés 8,0/10 7,9/10 3,9/10 4,0/10 4,1/10

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent az online társkeresés?
Az online társkeresés egy olyan szolgáltatás, melynek keretein belül társkeresés céljából az emberek online ismerkednek egymással. A társkeresők többsége egyedi célközönséggel rendelkezik. A leggyakoribb társkeresők közé a hosszú távú vagy az alkalmi kapcsolat keresésére specializálódott oldalak tartoznak. Emellett olyan oldalakat is találhatunk, ahol közös értékek alapján találhatjuk meg a társunkat (például vallásos társkeresők).
Hogy működik a regisztráció?
A regisztráció rendkívül egyszerű. Társkereső oldaltól függetlenül a belépési információk és alapadatok megadása kötelező. A regisztráció minden oldalon ingyenes és teljesen tőled függ, mennyire feded fel valódi személyiségedet. A regisztráció után a társkeresők némelyikén szükséges egy hosszabb személyiségteszt kitöltése is, ami által nagyobb eséllyel találsz a személyiségednek megfelelő társat.
Mik azok a fizetős társkereső oldalak és milyen előnyökkel rendelkeznek?
Fizetős társkeresőknek nevezzük azokat a társkeresőket oldalakat, ahol lehetséges a VIP tagság igénylése. Ezáltal számos különleges funkcióhoz férhetsz hozzá, amely által nagyobb az esélye annak, hogy megtaláld a számodra ideális partnert. A fizetős társkeresők előnye az, hogy csakis olyan tagokkal találkozhatsz, akik komolyan gondolják a társkeresést. Nagy előnyük még az is, hogy a megadott információid alapján ajánlják a számodra ideális partnereket.
Hogyan találják meg az oldalak a számodra ideális partnereket?
A regisztráció során megadott információk, elképzelésed és értékeid alapján a társkereső oldal speciális algoritmusa összepárosít az ideális partnerjelölttel. Így megtalálhatod azokat a tagokat, akik hozzád hasonló természettel, értékrenddel, életcélokkal és érdeklődési körrel rendelkeznek.
Mit jelent az SMS randi?
Ez azt jelenti, hogy Magyaroroszág területén SMS-ezés által ismerkedhetsz meg emberekkel. A Lovino szerverén keresztül lehetőséged van másokkal beszélgetni és ehhez csak egy SMS-t kell küldeni, mi pedig ugyanúgy továbbítjuk a választ a telefonodra.
Miért kell kitölteni a regisztrációs adatokat?
A regisztrációkor minden társkeresőn kötelező egy rövid teszt kitöltése. Ez alapján elemzi a rendszer az életviteledet, értékeidet és ez alapján találja meg számodra az ideális partnereket. Minél pontosabb információkat adsz meg, annál jobb partnereket fog számodra ajánlani a társkereső oldal.
Miért fontos a személyiségteszt kitöltése?
A személyiségteszt kitöltése által nagyobb sikereket érhetsz el a társkeresésben. A társkeresők algoritmusa a megadott információk alapján találja meg a számodra megfelelő partnereket. Emellett a saját kritériumaid alapján tovább szűrheted a társkereső oldal által ajánlott partnereket.
Miért kell fényképeket feltöltenem?
Fényképek hozzáadásával sokkal nagyobb sikered lesz az ismerekedésben. Fontos, hogy mindig friss fényképeket tölts fel, így garantáltan sikered lesz.
Biztonságosak a társkeresők?
A biztonság szempontjából a fizetős oldalakra szavazunk, hiszen az ingyenes oldalakon sokszor találkozhatunk álprofilokkal, akik csupán szórakozásból regisztráltak az oldalra. Ez a fizetős oldalakon nem fordulhat elő.

Funkciók

Hogyan törölhetem a profilomat?
A regisztrációt 3 módon törölheted: az ügyfélszolgálat segítségével, a profilodon keresztül kérheted annak törlését, valamint egyes oldalakon deaktiválhatod a profilodat, így az nem fog megjelenni a felhasználók számára. Ennek az az előnye, hogy nem kell ismét regisztrálni, mivel bejelentkezéskor a profilod újból elérhető lesz.
Miért jó az automatikus megújítás?
Ez a funkció remek megoldást nyújt az elfoglalt emberek számára, mivel nem kell havonta a tagság befizetésével foglalkozni. A tagságodat bármikor felfüggesztheted annak megújulása előtt.
Miért fizessek regisztrációs díjat?
Néhány társkeresőn kötelező regisztrációs díj befizetése. Ezeken az oldalakon csak azok regisztrálnak, akik ténylegesen komolyan gondolják a társkeresést. A regisztrációs díj befizetése után minden funkció ingyenesen elérhető.
Hasznosnak találja az oldalt?
Tetszik a tartalom?
3 1

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu