Társkereső oldal Be2

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Be2 Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
7,1/10
24 000+ / 25+
Be2

Oldal használhatósága és funkciói: 7/10

Biztonság: 7,3/10

Adatlap információk és grafika: 7/10

Ideális partnerek keresése: 7/10

Ügyfélszolgálat: 7,3/10

Ár: 7/10

Be2 Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Modern randizás a Be2 segítségével

A Be2 ingyenes társkereső lehetővé teszi a modern randizást minden korosztály számára. Az oldalra bárki ingyenesen regisztrálhat, aki komoly kapcsolatot keres. A nemek egyforma arányban vannak jelen a randioldalon, amely a férfiak számára jelent igazi előnyt, hisz a legtöbb társkeresőn a nők aránya sokkal kisebb. A be2 párkereső oldalra ingyenes a regisztráció, ami után lehetőség van VIP tagság igénylésére. A prémium tagsággal a társkereső összes funkciója elérhető. A randioldal teljesen diszkrét, és bármilyen céllal regisztrálhatsz, akár komoly kapcsolatot keresel, akár barátot. Vége a magánynak! A be2 segítségével rengeteg új embert ismerhetsz meg.

Egyszerű regisztráció

A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe. Első lépésként alapvető információkat kell megadnod magadról. Érdemes őszintén válaszolni, mivel ez alapján találhatod meg a számodra megfelelő partnereket. Több száz ember ismerkedett már meg a szerelmével a társkereső e funkciója segítségével.

A regisztráció után tedd egyedivé a profilodat

A regisztráció utolsó lépéseként egy fotót kell magadról feltölteni. Érdemes olyan képet használni, amely megegyezik az aktuális kinézeteddel. A fotók feltöltése előtt kiválaszthatod, mely felhasználók számára szeretnéd elérhetővé tenni azokat.

A többi felhasználó számára pedig elhomályosíthatod őket. Ezután töltsd ki a randioldal személyiségtesztjét, amely a véleményedre, céljaidra és az életviteledre fókuszál.

A be2 prémium előfizetése jó befektetés

A párkereső összes funkciójának használatához szükséged lesz prémium előfizetésre, amely VIP tagságot biztosít számodra. Ha bizonytalan vagy, akkor válaszd az 1 hónapos előfizetést, így a kipróbálás után nyugodtan dönthetsz a tagság meghosszabbításáról. Az 1 hónapra szóló tagság mellett akár 3 vagy 6 hónapra is elő tudod fizetni a prémium tagságot. A prémium tagsággal meg tudod nézni a profilodat meglátogató felhasználókat, meg tudod nézni a leveleidet, felhasználókat adhatsz a kedvencekhez és elérhetőek lesznek a felhasználók képei is. A prémium előfizetés havonta automatikusan megújul, így nem kell külön foglalkozni vele.

Hogyan törölhetem a be2 profilomat?

A regisztrációdat bármikor törölheted. Ha nem rendelkezel prémium előfizetéssel, akkor egyszerűen a beállításokban, a „Profil deaktiválása” menüpont alatt törölhető a fiókod. Amennyiben prémium tagsággal rendelkezel, a fiókodat a tagságod aktuális időszakának vége előtt 14 nappal tudod felfüggeszteni. A tagságod felfüggesztésére vonatkozó kérvényedet a társkereső oldalon belül található linkre kattintva, de postán és faxon keresztül is elküldheted a társkereső címére.

Be2 Funkciói

Tedd elérhetővé a fényképeidet

Kiválaszthatod azokat a felhasználókat, akik megtekinthetik a fényképeidet, vagy elérhetővé teheted azt a társkereső összes felhasználója számára.

Okos partner ajánló

A legmodernebb technológiák segítségével megtalálhatod az életstílusodhoz, érdeklődési körödhöz és értékrendedhez passzoló partnert. Mindössze annyit kell tenned, hogy pontosan kitöltöd a társkereső által kért információkat.

Töltsd ki a profilodat

A be2 randioldalon megoszthatsz alap informéciókat magadról, elmondhatod a véleményedet, felfedheted az életstílusodat és feltöltheted a legjobb fotóidat.

Keresés

Ennek a funkciónak a segítségével helység, kor, magasság, műveltség, jövedelem és egyéb paraméter alapján tudsz felhasználókat keresni. A megfelelő partnerek az ajánlási listádban fognak megjelenni.

Gyors keresés csak vip

A be2 VIP segítségével megtekintheted a felhasználók nyilvános adatait és felveheted velük a kapcsolatot.

Szerelem első kattintásra csak vip

A be2 társkeresőn azokat a profilokat, amelyek nincsenek az ajánlási listádon és szimpatikusak számodra, szívecskével jelölheted, a kevésbé szimpatikus profilokat pedig x-szel.

Prémium funkciók

A prémium funkciókat előfizetés után a társkeresőre regisztrált összes felhasználó igénybe veheti. A Prémium tagsággal számos olyan extra funkcióra tehetsz szert, amelynek segítségével gyorsabbá válik az ismerkedés.

Be2 VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Online állapot megtekintése
Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése

1 hónap VIP tagság

3 990,00 Ft

Online állapot megtekintése
Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése

3 hónap VIP tagság

1 996,67 Ft (havpnta)

Online állapot megtekintése
Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése

6 hónap VIP tagság

1 331,67 Ft (havpnta)

Online állapot megtekintése
Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése

Be2 Előnyök és hátrányok

Előnyök

24,000 aktív felhasználó
A nemek egyenlő aránya 51 : 49
Online állapot megtekintése
A hozzád legjobban passzoló profilok megtekintése
Választható VIP tagság a prémium előfizetés keretében

Hátrányk

A társkereső legtöbb funkciója csak a prémium előfizetéssel rendelkező tagok számára elérhető
A felhasználók többsége komoly kapcsolatot keres
A VIP tagságodat csak a társkereső részére küldött írásos nyilatkozattal tudod lemondani
Más felhasználók fényképei csak a saját fényképed feltöltése után válnak elérhetővé

Be2 felhasználók számára

Előnyök

Választható VIP tagság, amellyel a társkereső számos okos funkciója válik elérhetővé.
A kedvenc felhasználóidat egy külön listára mentheted és a fotóidat is az igényeidnek megfelelően tudod beállítani
Bejelentkezéskor egyből láthatod az épp elérhető felhasználók listáját és azonnal kapcsolatba tudsz lépni velük
Screenshot

Saját véleményem a Be2 társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A be2 társkereső oldalnak szigorú szabályai vannak. Meg kell ismerned az oldal és a VIP tagság működését is. Olykor az emberek panaszkodnak a tisztességtelen randiszokások miatt, ám saját tapasztalataik szerint a feltételek érthetőek, és a VIP-fiók megszüntetése a kezdeti bizalmatlanság ellenére egyszerű. A társkereső oldalon több olyan felhasználóval találkozhatsz, aki a hosszútávú kapcsolatot részesíti előnyben a rövidtávú örömszerzés helyett. Minden korosztály számára ajánlott a társkereső használata. A fiatalok és idősek pártalálási esélyei is megnövekednek a prémium előfizetés után. A be2 társkereső oldal világos feltételeket és érhető szabályokat fogalmaz meg a prémium tagsággal kapcsolatban, így a VIP tagság megvásárlásával épp azt kapjuk, amiért fizettünk.

Be2 Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Angéla, 32 éves

Már régóta ismerkedek társkeresőkön és idáig még a be2 oldalban nem csalódtam. Jó modorú, művelt emberekkel ismerkedhetek és nem kell rejtegetnem a valódi énemet, a számomra megfelelő ajánlások automatikusan megjelennek. Szívesen használom a társkeresőt és gyakran ajánlom a barátaimnak is.

IGEN 0 Nem 0
Marcell , 28 éves

Csalódást okozott, hogy a legtöbb funkció csak a VIP tagsággal érhető el. Az ingyenes fiókommal semmit nem tudok csinálni, a prémium ajánlatokat pedig túl drágának találom egy ilyen jellegű társkeresőhöz. A weboldal egyáltalán nem tűnik professzionálisnak. Egy ilyen kétesen kinéző oldalnak biztosan nem fogok egy forintot sem kifizetni.

IGEN 3 Nem 2
Károly, 52 éves

A válásom után azt hittem, hogy sohasem fog rám találni a szerelem. Először nem mertem komoly kapcsolatot keresni, csak unaloműzésből regisztráltam. Aztán mikor rájöttem, hogy a legtöbb funkció nem elérhető az ingyenes felhasználok számára, akkor előfizettem egy hónapra. Annyira megtetszett, hogy meghosszabbítottam a tagságomat és azóta még a szerelem is rámtalált. Ismét! Hálás vagyok a be2 társkeresőnek, hogy újra megismerhettem a szerelmet.

IGEN 6 Nem 3
Margaréta, 38 éves

A kételyeim ellenére előfizettem a prémium tagságra és örömmel tapasztaltam, hogy az oldal eltér más randioldalaktól és alkalmazásoktól. Eddig ugyan még nem sikerült megtalálni azt, akit keresek, de a be2 segítségével biztosan megtalálom a hozzám legjobban illő társat.

IGEN 10 Nem 4

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu