CougarCrush

CougarCrush Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,0/10
2 800 000+ / 23+
CougarCrush

Oldal használhatósága és funkciói: 8/10

Biztonság: 9/10

Adatlap információk és grafika: 8,3/10

Ideális partnerek keresése: 8,3/10

Ügyfélszolgálat: 6,8/10

Ár: 7,8/10

Online elérhető
felhasználók fotói
619469 ember van épp online

Zsombor
Zsombor, Kor: 29
Fanni
Fanni, Kor: 28
Tamás
Tamás, Kor: 29

CougarCrush Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Puma vadászatra fel!

A CougarCrush elsősorban azokat célozza meg, akik 40 év fölötti hölgyeket keresnek, elsősorban testi kapcsolat céljából.

Ezen a társkeresőn nem a finomkodásé és az udvarlásé a főszerep, ha tartós kapcsolatot vagy komolyan partnere keresel, akkor ez nem az a hely. De szórakozni nagyon jól fogsz!

Könnyed alkalmi partnerek keresésére kiváló a CougarCrush, különösen ha olyan partner keresel, aki beleillik a mostohaanya, feleség barátnője, stb fantáziákba. Azonban ezek főleg csak fantáziák maradnak.

Regisztráció

A CougarCrush oldalon való regisztráció igen egyszerű. Lehetőség van ingyenesen is csatlakozni, és a későbbiekben upgradelni a fiókot valamelyik prémium megoldásra.

Alapvetően a regisztráció során csak alapadatokat kell megadni, és azt mindenképpen érdemes tudomásul venni, hogy a csatlakozással automatikusan elfogadásra kerülnek a felhasználási feltételek. Ezt kiemelnénk, mivel van benne egy-két olyan pont, ami esetleg meglepetést okozhat.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Üzenetküldési funkcióit tekintve a CougarCrush hozza az ezen a területen elvárható minimumot, tehát chat (azonnal üzenetküldés) és email alapfunkcióként érhető el.

Profil létrehozása, finomhangolása

Egy jó profil kiemelten fontos, amikor társkereső oldalak szolgáltatásait veszi igénybe az ember. Érdemes mindenképpen teljes profilt írni, és olyan fényképet feltölteni, ami a valóságot mutatja.

Attól függetlenül, hogy a Cougar Crush inkább egy szórakoztatási célú fél-automata rendszer, a profil kifejezetten fontos része a folyamatnak.

VIP előfizetés? Inkább nem

Tényleg nagyon fontos, hogy részletekbe menően átolvasd a CougarCrush felhasználói feltételeit, ugyanis az üzemeltető álprofilokon (amiket ők Jégtörő szolgáltatásnak neveznek) keresztül fog arra hajtani, hogy előfizess. Az oldalt használók egy része sajnálatos módon igazából chat-bot, és így annak az esélye hogy ténylegesen találkozz valakivel igen alacsony. Emiatt pedig ez az oldal csak szórakoztat, nem fog ténylegesen összehozni senkivel.

Ha lemondanád

A lemondás történhet emailben, elvileg telefonon (bár svájci cégről van szó) is. Érdemes határozattan leírni, hogy lemondani szeretnél. Mint sok hasonló oldalnál, nem kapod vissza az időarányosan fennmaradó összeget, hanem befizetett időszak végén fut ki.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
05. 10. 2021

CougarCrush Funkciói

Regisztráció

Amikor csatlakozol a Cougar Crush szolgálatásához, meg kell adnod pár alapadatot, illetve el kell döntened, hogy kéred-e a prémiumot vagy esetleg élnél-e az 1 napos próbával.

Profilok kezelése

A CougarCrush felhasználói profiljai megtekinthetőek az ingyenes felhasználók számára is, illetve az is elérhető szolgáltatás, hogy megtekintsd ki nézte meg a profilod.

Lokalizáció

Folyamatosan zajlik az oldal fordítása, de a lényegesebb tudnivalók és menük elérhetőek már magyarul is. A keresőkben szerepelnek a magyar települések is, és lehetőség van arra, hogy, a különböző, harmadik féltől származó tartalmakat is leszűkítsd.

Jégtörők

A Jégtörő üzenetek automatikus üzenetek, amelyeknek elméletileg a célja, hogy összehozzon hozzád passzoló profilú felhasználókkal, illetve hogy kiterjessze a prémium funkciókat igénybe vevők számát. Magyarán mondva elég sokszor fog arra célozni a Jégtörő profil, hogy upgradelj.

Prémium szolgáltatások

Ha érdekel mit kapsz a pénzedért, olvasd el!

Média tartalmak

A Cougar Crush prémium előfizetőjeként több kisebb-nagyobb funkció aktiválásra kerül, így lényegében teljesen használhatod az oldalt. Az egyik legfontosabb lehetőség, hogy nézhetsz videókat illetve élő erotikus streameket.

CougarCrush VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés és fogadás

Havonta megújuló prémium

29,95 Ft

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése (Teljes méretben)
Üzenetküldés és fogadás
Részletes keresés
Élő kamerák, harmadik féltől származó videók, anyagok.

3 hónap prémium

14,95 Ft (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése (Teljes méretben)
Üzenetküldés és fogadás
Részletes keresés
Élő kamerák, harmadik féltől származó videók, anyagok.

CougarCrush Előnyök és hátrányok

Előnyök

Sok tag - elég sok aktív taggal rendelkezik
Növekvő felhasználói bázis- A lokalizációnak köszönhetően egyre több a felhasználó
Sok-sok content - Videók, élő kamerák és egyéb külső forrásból származó anyagok

Hátrányk

A jégtörő szolgáltatás elég bosszantó, nagyon hamar átmegy kemény, zavaró értékesítésbe.

CougarCrush felhasználók számára

Előnyök

Nagy taglétszám- A Cougar Crush felhasználói létszáma elég magas, így van esély rá, hogy találj valakit akivel elflörtölgethetsz, esetleg még akár találkozhatsz is.
Díjnyertes cég - A 2009 óta működő Cougar Crush több díjat is bezsebelt már a felnőtt-tartalmakkal és társkeresőkkel foglalkozó díjkiosztókon.
Könnyen használható - A hírfolyamos, facebook-szerű felhasználói felület lehetővé teszi a könnyű navigációt és az ésszerű használatot

Cougar Crush összefoglaló

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Cougar Crush egy viszonylag hosszú ideje működő társkereső, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző partnert. Az igaz, hogy a legtöbb üzenetet valószínűleg a jégtörőktől kapja majd a felhasználó, de előbb vagy utóbb mindenki talál egy csetpartnert akivel el lehet beszélgetni, esetleg akár huncut dolgokat megosztani egymással, vagy éppen egy személyes találkozó keretébe a dolgok közepébe ugrani.

CougarCrush Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Liza, 54 éves

Viszonylag nehezen jöttem rá, hogy hogy tudok valóban emberekkel kapcsolatba kerülni az oldalon, de végül összejött. Mivel pont illeszkedek az oldal pumás profiljába, így néhány fénykép feltöltése után hamar lángra kaptak a bejövő üzeneteim.

IGEN 3 Nem 1
Natália, 43 éves

Nos, ez nem az az oldal, ahonnan az ember az igaz szerelem igéretével távozhat. Poénkodni, szórakozni, esetleg alkalmi partnert találni jó hely, de amúgy nem nevezném a szó szoros értelmében vett társkeresőnek.

IGEN 17 Nem 9
Róbert, 45 éves

A Cougar Crushra én csak a poén kedvéért regisztráltam. Szódával el is ment a dolog, és nagyon dögös kis pumákat és idősebb hölgyeket találtam rajta. Személyesen persze senkivel sem találkoztam végül, de a képek és videók kárpótóltak.

IGEN 28 Nem 15
Mária, 39 éves

Ez a Cougar Crush egy nagy átverés. Emberrel nem is lehet beszélni, csak valami kamu profilról kapok üzeneteket, hogy ha beszélni akarok ezzel meg azzal, akkor fizessek elő. Hát tudják mit? Nem!

IGEN 26 Nem 24

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu