Társkereső oldal Victoria Milan

Victoria Milan Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
4,5/10
50 000+ / 25+
Victoria Milan

Oldal használhatósága és funkciói: 4,5/10

Biztonság: 5/10

Adatlap információk és grafika: 5/10

Ideális partnerek keresése: 4/10

Ügyfélszolgálat: 4/10

Ár: 4,3/10

Online elérhető
felhasználók fotói
11062 ember van épp online

Benedek
Benedek, Kor: 27
Fanni
Fanni, Kor: 30
Zsolt
Zsolt, Kor: 26

Victoria Milan Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Találd meg a szeretődet

A Victoria Milan a világ első számú társkeresője, ahol megtalálhatod a szeretődet. Ez az oldal azok számára lett kitalálva, akik izgalmas és diszkrét kapcsolatot keresnek. A randizás teljesen névtelen, illetve a fényképedet sem kötelező feltölteni. Ha egy új, izgalmas kapcsolatot keresel, a Victoria Milan neked való hely. Az oldalnak jelenleg 254000 házas felhasználója van. Fontos tudni, hogy a Victoria Milan társkeresőnek egy kiemelkedő célja van: segít megtalálni a szeretődet. Az előzetes regisztráció ingyenes, viszont a társkereső összes funkciójának használatához előfizetésre lesz szükséged.

Hogyan regisztrálj a Victoria Milan társkeresőre?

A társkeresőre korosztálytól függetlenül bárki regisztrálhat. A profilod létrehozása után meg kell erősíteni az email címedet, majd olyan alapvető információkat kell megadni, mint a kinézet, beosztás, képzettség, szexuális vágyak, vagy épp azt, hogy van-e “szerelmi fészked”. A fényképeid feltöltése után elhomályosíthatod, vagy elérhetővé teheted azokat az összes felhasználó számára. A nagyobb siker érdekében célravezető friss fényképek feltöltése.

Hogyan kereshetsz felhasználókat a Victoria Milan társkeresőn?

A felhasználók közti keresés egyáltalán nem bonyolult. Először ki kell választanod a távolságot, majd az életkort.

Ezen felül lehetőséged van magasság, súly, karakter, arc, étrend, szokás, érdeklődés és kapcsolattípus szerinti keresésre is. Továbbá azt is kiválaszthatod, hogy a fényképpel rendelkező felhasználókat mutassa a rendszer.

A Prémium előfizetés a VIP tagsággal együtt megéri az árát

A Victoria Milan legfontosabb funkciói csak a Prémium előfizetéssel rendelkezők számára elérhetőek. A VIP tagsággal részletesen kereshetsz, levelezhetsz, napi 5 felhasználóval felveheted a kapcsolatot, láthatod a profilodat megtekintő felhasználókat, és az előnyben részesítheted az előfizetéssel rendelkező felhasználókat. Virtuális ajándékokat is küldhetsz a felhasználók számára, ha rendelkezel előfizetéssel. VIP csomagok már 2499 forint/hónaptól elérhetőek.

Bármikor deaktiválhatod vagy törölheted a fiókod

A Beállítások menüpont alatt bármikor deaktiválhatod a fiókodat. Habár ezzel a funkcióval nem tudod véglegesen törölni a fiókodat vagy letiltani a prémium előfizetést. A végleges törléshez egy űrlapot kell kitöltened a “Beállítások” menüpont alatt. Ezután a társkereső munkatársai felveszik veled a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban. A prémium tagság automatikus megújítását a “Tagságom” menü “Szerkesztés” pontja alatt tudod beállítani.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
05. 10. 2021

Victoria Milan Funkciói

Ingyenes regisztráció

A Victoria Milan társkeresőre teljesen ingyenesen tudsz regisztrálni. Ezután lehetőséged van prémium előfizetés igénylésére, amely számtalan lehetőséget kínál. A regisztráció gyors, egyszerű és csakis az alap információk megadása kötelező.

Diszkréció és névtelenség

A társkereső teljes névtelenséget biztosít minden felhasználó számára. A Victoria Milan beállításainak köszönhetően lehetőséged van fényképeid szerkesztésére és kiválaszthatod azt a helyszínt, ahol senki sem ismer, így a partnered nem fog rád találni.

Pánik gomb

A társkereső oldal alján található egy Pánik gomb, amely megnyomásával az oldal átirányít egy semleges weboldalra. Ez a funkció különösen akkor nagy segítség, ha a szerelmed hirtelen felbukkan a közeledben.

Találd meg a szeretődet egyszerűen

A társkeresőn az alkalmi partnereidet a távolság és a kor beállítása alapján választhatod ki. Ezután magasság, karakter, kinézet, érdeklődés és kapcsolattípus szerint is tudsz keresni.

Kacsintás és fényképek értékelése

Ha szeretnéd felhívni magadra a figyelmet, akkor használd a kacsintás funkciót. Emellett megtekintheted a felhasználók fotóit és a teljes profilukat is.

Levelezés és a látogatók megtekintése csak vip

A prémium előfizetéssel rendelkezők számára elérhető a levelezés funkció. Emelett elérhető a látogatók megtekintése is, továbbá a virtuális ajándékküldés is.

Kreditek vásárlása csak vip

Az oldal bizonyos funkcióinak aktiválásához kredit csomagok közül kell választani. A csomagok már 2499 HUF/hónaptól elérhetőek. Amint a fizetésed megerősítésre került, fiókodban jóváírásra kerülnek a megvásárolt kreditek.

Victoria Milan VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Üzenetek fogadása és küldése
Látogatók megtekintése
Kacsintások és ajándékok megtekintése
Ajándékok küldése

3 hónap VIP tagság

2 333,00 Ft (havpnta)

Üzenetek fogadása és küldése
Látogatók megtekintése
Kacsintások és ajándékok megtekintése
Ajándékok küldése

6 hónap VIP tagság

3 999,00 Ft (havpnta)

Üzenetek fogadása és küldése
Látogatók megtekintése
Kacsintások és ajándékok megtekintése
Ajándékok küldése

12 hónap VIP tagság

2 499,00 Ft (havpnta)

Üzenetek fogadása és küldése
Látogatók megtekintése
Kacsintások és ajándékok megtekintése
Ajándékok küldése

Victoria Milan Előnyök és hátrányok

Előnyök

254000 magyar felhasználó
Prémium előfizetés lehetősége akár 1 évre
Több mint 50000 nő keres alkalmi partnert
Levelezés a VIP felhasználók számára
Távolság alapú keresés

Hátrányk

A legtöbb funkció csak a Prémium előfizetéssel rendelkezők számára elérhető
A Prémium előfizetés automatikusan megújul
Bonyolult a felhasználói fiók törlése

Victoria Milan felhasználók számára

Előnyök

A Prémium felhasználói fiók segítségével gyorsabban megy a randizás
Könnyedén és diszkréten találhatsz alkalmi partnert
Magyaroroszágon belül és kívül is könnyedén kereshetsz felhasználókat
Screenshot

Saját véleményem a Victoria Milan társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Victoria Milan segítségével olyan felhasználók találhatnak izgalmas kapcsolatokat, akik már régóta élnek monoton és kiüresedett házasságban. A regisztráció során csak néhány alapadat megadása kötelező, így az oldal 100%-os névtelenséget garantál. A randizás teljesen biztonságos, de ha gyanús tevékenységet és profilokat fedezel fel, azt nyugodtan jelentheted a társkereső számára. A társkereső gondolt minden felmerülő problémára, így ha nem szeretnéd, hogy a partnered meglássa, hogy épp egy társkeresőn böngészel, nyomd meg a Pánik gombot, ami egy teljesen semleges oldalra fog átirányítani. A Prémium előfizetésed automatikusan megújul, így nem kell külön figyelmet fordítani az előfizetésre. A tagságot egyszerűen törölheted is. Mi nem találtunk semmilyen kifogást a Victoria Milan ellen.

Victoria Milan Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Emma, 36 éves

Szerintem ez a legjobb társkereső! Nem kell kitölteni semmilyen nyilvánvaló adatot, nincsenek kötelezettségek és teljesen diszkrét! Egyből megtaláltam azt a személyt akivel az oly régóta halmozódó szexuális fantáziáimat kiélhetem.

IGEN 6 Nem 2
Bálint, 54 éves

Akinek nem tetszik az előfizetés, az ne keressen szeretőt. Szerintem ez a minimum egy ilyen jellegű szolgáltatásért…, egyébként sokkal többe kerülne. Ha értitek mire gondolok. :) Én már régóta előfizető vagyok és eddig egyáltalán nem csalódtam.

IGEN 8 Nem 5
Nándor, 48 éves

Először igazán meglepődtem az oldallal kapcsolatban, hisz nem találkoztam eddig még egy olyan társkeresővel, amely kimondottan a házasok számára készült volna. Csalódottan tapasztaltam, hogy a funkciók csak prémium tagság előfizetése után elérhetőek. Ez sajnos nem kivitelezhető a számomra, mivel egy bankszámlát használunk a feleségemmel, szóval nagyon gyanús lenne a havi előfizetés. Jó lenne, ha sokkal több funkció lenne elérhető az ingyenes felhasználók számára is. Ez legfőképp akkor lenne hasznos, ha valaki tényleg csak alkalmi kikapcsolódásra vágyik.

IGEN 3 Nem 3
Éva, 52 éves

Sajnos a férjem már nem a régi az ágyban, így kerültem erre a társkereső oldalra. Különösen értékelem a Pánik gombot! Már nem egyszer kellett használnom és szerencsére eddig egyszer sem buktam le. Csak ajánlani tudom ezt az oldalt. Mindenki megtalálja azt, amit keres…, ebben biztos vagyok!

IGEN 11 Nem 4

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu