LovNet

Lov.net Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,2/10
3 500 000+ / 21+
Lov.net

Oldal használhatósága és funkciói: 7,3/10

Biztonság: 8,2/10

Adatlap információk és grafika: 7,7/10

Ideális partnerek keresése: 7,2/10

Ügyfélszolgálat: 5,7/10

Ár: 6,7/10

Online elérhető
felhasználók fotói
774336 ember van épp online

Péter
Péter, Kor: 22
Lilla
Lilla, Kor: 27
Laszlo
Laszlo, Kor: 23

Lov.net Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Mire való a Lov.net?

A LovNet be nem vallott célja, hogy szórakoztató anyagokkal lássa el azokat a szexi fotókat és videókat kereső embereket, akik beérik némi ingyenes anyaggal is.

Ami a társkeresési részt illeti, ez az oldal sem arra való. Egyértelmű lesz az első pillanattól fogva, hogy a LovNet, nem más, mint egy pénzvadász lap.

Aki társat keres, és még pénzt is hajlandó kiadni, annak a LovNet nem éppen az ajánlott kategória.

Regisztráció

Belépni az oldalra rendkívül egyszerű. Elég a kezdőlapon megjelenő űrlapot kitölteni, és már bent is vagy.

Később majd az email címedet aktiválni kell, illetve a profilod érdemes lehet kitölteni.

Fizetési ajánlatokkal akkor kezdenek bombázni, amikor már bent vagy. IB jelű álprofilok fognak megkeresni azzal, hogy vegyél prémiumot, ha látni akarod mit írtak.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Két módon lehet itt kapcsolatba kerülni bárkivel:

  1. Barátkérelmet küldesz: ezzel felkerül a barátlistádra a kiszemelt, és lehetőséged van írni neki, illetve láthatod mit oszt meg.
  2. Üzenet írása: a direkt üzenetküldés prémium funkció. Még elolvasni sem tudod, hogy neked mit írtak amíg nem válsz prémium felhasználóvá.

Profil írása

Alapesetben azt mondanánk, hogy a LovNet oldalán a profillal foglalkozni falra hányt borsó. Mivel a viszonylag kevés valódi felhasználó is távol van, nehezen fogsz itt érvényesülni.

Esetleg azoknak, akik nagyvárosban laknak, érdemes lehet normális profilt csinálni, hátha összejön valami, de amúgy kidobott idő.

Előfizetni vagy sem?

Az előfizetőknek valójában az általánosan elvárt alap opciók kerülnek aktiválásra. Ha előfizetsz ezen az oldalon, akkor lehetőséged lesz üzeneteket küldeni és fogadni, ami édeskevés ahhoz viszonyítva, hogy máshol ugyanennyiért már videós és hangos üzenetküldési lehetőségeket aktiválnak.

Előfizetés lemondása

A LovNet svájci üzemeltetője közismerten nehezen engedi el az ügyfeleket. Emiatt fontos, hogy egyértelműen, angolul írjuk meg a lemondást. Mint a legtöbb hasonló előfizetésnél, itt sem kapjuk vissza a már befizetett összeget, hanem addig ketyeg a plusz szolgáltatás, amíg ki van fizetve.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
17. 11. 2021

Lov.net Funkciói

Regisztráció

A regisztrációba nem fog beletörni a fogad, mivel rendkívül egyszerű. Az egész annyi, hogy a kezdőlapon megadott a kért adatokat, és már bent is vagy. Nagyjából egy percet vesz igénybe. Az email címed természetesen meg kell majd erősítened, illetve, ha gondolod szerkeszthetsz egy normális profilt.

Profilok kezelése

Az iparágban legalapvetőbb profil-funkciók érhetőek el. Szerkeszthetsz magadnak egy használható profilt, illetve lehetőséged van arra is, hogy megnézd másokét. A profilok megtekintésével együtt pedig barátkérelmeket is küldhetsz.

Lokalizáció

Folyamatosan dolgoznak az oldal magyarra fordításán, ennek köszönhetően pedig például Budapestről viszonylag sok felhasználó van már.

Jégtörők

A Jégtörő üzenetek automatikus üzenetek, amelyeknek elméletileg a célja, hogy összehozzon hozzád passzoló profilú felhasználókkal, illetve, hogy kiterjessze a prémium funkciókat igénybe vevők számát. Magyarán mondva elég sokszor fog arra célozni a Jégtörő profil, hogy upgradelj.

Email küldése és egyáltalán üzenetek és hozzászólások küldése csak vip

Csak akkor tudsz bármilyen üzenetet küldeni, ha előfizettél a prémiumra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy képek alá hozzászólni, direkt üzenetet küldeni csak előfizetőként tudsz.

Extra tartalmak csak vip

A felhasználóktól származó képeket leszámítva egyéb, profi tartalmak is vannak. Ezeket külön díjakért tudod megtekinteni, különböző minőségben.

Lov.net VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés a Jégtörőktől
Képek lájkolása

Havonta megújuló prémium

$29,95

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Korlátlan Üzenetek és ajándékok
Prémium Jelvény és Karma lendület
Jégtörő használata kapcsolatfelvételre
Üzenetküldés és fogadás

3 hónap prémium

$14,95 (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Kedvencek listája
Lokalizált keresés
Fényképek megtekintése
Üzenetküldés a Jégtörőktől
Képek lájkolása
Korlátlan Üzenetek és ajándékok
Prémium Jelvény és Karma lendület
Jégtörő használata kapcsolatfelvételre
Üzenetküldés és fogadás

Lov.net Előnyök és hátrányok

Előnyök

Növekvő felhasználói bázis – egyre több a magyar felhasználó is
Minőségi tartalom – A nem az oldal használóitól származó anyagok jó minőségű, profi kontentek.

Hátrányk

Sok a robot profil
Automatizált üzenetek – a jégtörők folyamatosan zargatják a felhasználókat. Belépés után már másodpercek múlva jönnek az IB jelű üzenetek.
Nagyon drága – a plusz szolgáltatások nem érik meg.

Lov.net felhasználók számára

Előnyök

Könnyen áttekinthető – egyszerű, hírfolyamos elrendezése van az oldalnak, kicsit olyan, mint az első facebook volt
Minőségi anyagok – gyakran a felhasználók is jó minőségű képeket tesznek fel, illetve a robot profilok folyton nyomatják a harmadik féltől származó profi fotókat.
Screenshot

LovNet összefoglaló

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Lov.net sajnálatos módon nem éppen az az oldal, amit mi mindenkinek ajánlani tudunk. A cég, amelyik futtatja, jól ismert már arról, hogy az oldalak nem kínálnak túl sokat, de azért igen sok pénzt elkérnek. Előfordulhat, hogy valaki tényleg élvezni az oldal használatát, de mi nem igazán tudtuk kiteljesíteni a tagság nyújtotta előnyöket. Ennek oka, hogy alacsony a felhasználók száma, ezzel szemben pedig nagyon sok a jégtörő profil, amelyek gyakorlatilag megnehezítik az emberekkel való kommunikációt. Illetve hát nem is lehet kommunikálni, csak ha fizetünk.

Lov.net Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Veronika, 45 éves

Engem csak addig tudott lekötni az oldal, amíg voltak képek, amiket nézegethettek. Mivel üzeneteket ingyenesen nem tudok küldeni, így nem is használtam társkeresőként, inkább csak szórakoztam a képekkel, meg egy-két HD videó megnézésével.

IGEN 4 Nem 2
Tamara, 39 éves

Ha valaki szeretné megtudni milyen egy igazi kamu oldal, az nyugodtan nézze meg magának ezt. A pénzt leveszik, de szinte semmit nem kapunk! Olyan funkciókat adnak, amik máshol ingyen vannak és valódi emberekkel is beszélhetünk! Itt nem!

IGEN 14 Nem 15
Elemér , 34 éves

Láttam néhány jó nőt az oldalon, de mint kiderült, ők csak jégtörők, így nem tudtam velük kommunikálni. Akikről biztosan el tudom mondani, hogy valódi emberek, egész jó kis anyagokat töltöttek fel, és csinosak is.

IGEN 16 Nem 11
Zoé, 29 éves

A társkeresés nem ennek az oldalnak az erőssége, inkább csak az, hogy az ember mutogassa magát. Mindenesetre én jól elvoltam azzal, hogy képeket töltögettem fel, és a fiúk a nyálukat (és másukat) csorgatták rájuk.

IGEN 25 Nem 21

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu