Társkereső oldal Love

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Love.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
4,0/10
328 646+ / 25+
Love.hu

Oldal használhatósága és funkciói: 4,3/10

Biztonság: 4/10

Adatlap információk és grafika: 4/10

Ideális partnerek keresése: 4/10

Ügyfélszolgálat: 4/10

Ár: 4/10

Love.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

A Love.hu már több éve nagy népszerűségnek örvend Magyarországon. Nem hiába, az ingyenes tagsággal elérhető funkciók többségével nagyon egyszerűen megy a társkeresés. A randioldal mobil applikáció formájában is elérhető, így tényleg bárhol és bármikor megtalálhatod a társadat, bármilyen célból is regisztráltál.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

A regisztráció rendkívül egyszerű. Csupán néhány alapadat megadása szükséges. A regisztráció megerősítése után érdemes a profilodat teljesen kitölteni, hisz minél több információt adsz meg magadról, annál több ember figyelmét felkeltheted.

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

Az adatlapodon megadhatod a regisztrációd okát, az ideális jelöltet, bemutatkozó szöveget írhatsz magadról, megmutathatod az életstílusodat és az ideális társra vonatkozó részletes jellemzést is megadhatod.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

Az ingyenes tagsággal rengeteg funkció elérhető, így aki alapvetően körül szeretne nézni a társkeresőn és nem gondolja komolyan a randizást, az ingyenes funkciókkal is tökéletesen meg lesz elégedve. Ha komoly kapcsolatot keresel és szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, akkor ajánlott a prémium tagság megvásárlása.

Hogyan tudom törölni a Love.hu fiókomat?

A prémium előfizetéssel nem rendelkező tagok Love.hu fiókjukat nagyon egyszerűen tudják törölni, a Profil menü Hibernálás/Törlés menüpontjában. A Hibernálás menüpont választásával az előfizetés ugyanúgy megmarad. A VIP előfizetésed az automatikus megújulás előtt 24 órával, a szerződéses időszak lejárta előtt deaktiválhatod.

Love.hu Funkciói

Kereső csak vip

A keresési beállításoknak megfelelően lehetőséged van keresni a számodra ideális partnerek között. Emellett megnézheted az épp belépett, a komoly, vagy épp az újonnan regisztrált tárkeresőket is. Az adatlap-megfeleltetés segítségével pedig szűkítheted a találatok számát.

Tedd elérhetővé a fényképeidet

A fénykép feltöltése nem kötelező, azonban ennek ellenére is engedélyezheted a privát fotóid megtekintését más felhasználók számára. Emellett kérelmeket is tudsz küldeni más felhasználók képeinek megtekintésére. A társkereső abból a szempontból is különleges, hogy videók hozzáadása is lehetséges.

Partner ajánló

A keresés menüpontban részletes beállítások alapján találhatod meg az ideális partnereket. Az adatlapok megfeleltetése menüpont segítségével leszűkítheted a találatok számát azokra a felhasználókra, akik a számodra legjobban megfelelnek. Vigyázni kell arra, hogy ha túl szigorú keresési feltételeket adunk meg, akkor csökkennek az esélyeink.

Gyors keresés

A keresés menüpontban állíthatod be a keresési preferenciáidat és bár konkrétan nem tudsz rákeresni a VIP felhasználókra, az ingyenes fiókkal rendelkezők számára is megtekinthető a legtöbb prémium tag adatlapja. A VIP tagsággal be tudod állítani azt, hogy kik számára válj elérhetővé, így csakis a komoly szándékkal rendelkező tagok fognak megtalálni.

Szerelem az első kattintásra csak vip

A prémium előfizetéssel megtekintheted, kik látogatták meg a profilodat, így növekszik az esélyed a szerelem megtalálására. Flörtölj és add a neked tetsző felhasználók tudtára az érzéseidet a szuperláv funkció segítségével.

Prémium funkciók csak vip

A prémium előfizetéssel rendelkező felhasználók olyan funkciókat érhetnek el, mint a regisztráció időpontjának és a statisztikák megjelenítésének kikapcsolása, az érdeklődők megtekintése, az üzenetek szűrésének beállítása, korlátlan flört és levelezés, illetve a képek teljes méretű megtekintése.

Választható VIP tagság

A VIP előfizetéssel számos extra funkció válik elérhetővé a tagok számára. Csomagajánlatokat találhatsz már 1490 HUF/hónap ártól is. Aki komolyan gondolja a társkeresést, annak mindenképpen ajánlott!

Töltsd ki a profilodat

A Profilom menüben lehetőséged van az adataid kitöltésére, módosítására. Minél részletesebb információkat adsz meg magadról, annál többen fogják megtekinteni a profilodat. Az adatlapodon megadhatod a számodra ideális partner kinézetét és jellemzőit, így a társkeresés nem csak szórakoztató, de célravezető is lesz.

Love.hu VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Fényképek nagyméretű megtekintése
Naplózás
Látogatóid és látogatásaid megtekintése
A felhasználók kedvelése

1 hónap + 4 nap VIP tagság

1 490,00 Ft

Fényképek nagyméretű megtekintése
Naplózás
Látogatóid és látogatásaid megtekintése
A felhasználók kedvelése

3 hónap + 9 nap VIP tagság

996,67 Ft (havpnta)

Fényképek nagyméretű megtekintése
Naplózás
Látogatóid és látogatásaid megtekintése
A felhasználók kedvelése

1 év + 36 nap VIP tagság

540,83 Ft (havpnta)

Fényképek nagyméretű megtekintése
Naplózás
Látogatóid és látogatásaid megtekintése
A felhasználók kedvelése

Love.hu Előnyök és hátrányok

Előnyök

Az ingyenes fiókkal a legtöbb funkció elérhető
Fényképek megtekintése
Hosszútávú és alkalmi kapcsolatokat is lehet találni
Szórakoztató ismerkedés
Felhasználóbarát kezelőfelület
Mobil alkalmazás

Hátrányk

Ha nem rendelkezel VIP tagsággal, bárki írhat neked
A látogatókat csak VIP tagsággal tudod megtekinteni

Love.hu felhasználók számára

Előnyök

Beállíthatod, hogy kik írhatnak neked, így sokkal jobban szűrheted a felhasználókat
Megnézheted, kik látogatták az oldaladat
Korlátlan flört és levelezés
Screenshot

Saját véleményem a Love.hu társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Love.hu oldalt azok számára ajánlom, akik szeretik a pörgést és nem szeretnének unatkozni. A weboldal első ránézésre rengeteg információt tartalmaz. Számos funkció elérhető mind az ingyenes, mind a prémium tagok számára. Azonban más társkeresőkkel összehasonlítva vezeti a sort az ingyenes felhasználók számára elérhető funkciók miatt. Lehet egyesek számára hátrány lehet, de a társkeresőre nem csak a komoly kapcsolatra vágyó felhasználók regisztrálnak, ez viszont előnyös lehet abból a szempontból, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb kapcsolattípust.

Love.hu Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Márk, 34 éves

Nekem nagyon tetszik ez az oldal. Ingyenes felhasználóként már több éve tag vagyok. Többször visszatértem egy-egy szakítás után. Különösen tetszik, hogy nem muszáj mindenkinek megmutatnom a fényképeimet, csak a számomra szimpatikus felhasználók számára. Igaz, néha idegesítő a fényképek megtekintésére vonatkozó sok kérelem és a félig kitöltött adatlappal rendelkező felhasználó, de eddig teljesen meg vagyok elégedve a társkeresővel.

IGEN 1 Nem 0
Anna, 30 éves

Minőségibb szolgáltatást vártam ettől az oldaltól. A regisztráció után több százan rohamoztak meg úgy, hogy semmilyen információ nem volt megadva rólam, illetve fénykép sem volt feltöltve. Ebből arra következtetek, hogy a felhasználók többsége annyira kétségbeesett, hogy mindegy ki az, csak nő legyen. Ez annyira kiábrándított, hogy töröltem is a regisztrációmat.

IGEN 2 Nem 1
Balázs, 48 éves

Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van az oldalról! Itt találtam meg a feleségemet! Hálával tartozom a Love.hu-nak, viszont VIP tagság nélkül ez nem ment volna, hisz rengeteg társkereső ír, flörtöl és kedvel nap mint nap. A VIP tagsággal jobb a szűrés, így valóban megtalálhatod a számodra legideálisabb partnert.

IGEN 5 Nem 2
Nóra, 27 éves

Én nemrég regisztráltam az oldalra. Nagyon tetszik az oldal komplexitása és sokszínűsége. Lehetséges, nemsokára előfizetek a VIP tagságra, de egyelőre nem éreztem fontosnak. Remélem, én is megtalálom a szerelmet a Love.hu-val, mivel már annyi sikersztorit olvastam az oldallal kapcsolatban.

IGEN 7 Nem 5

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu