Flirt.com

Flirt.com Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,0/10
1 000 000+ / 30+
Flirt.com

Oldal használhatósága és funkciói: 5/10

Biztonság: 4,4/10

Adatlap információk és grafika: 4,9/10

Ideális partnerek keresése: 4,7/10

Ügyfélszolgálat: 4,7/10

Ár: 4,5/10

Online elérhető
felhasználók fotói
221239 ember van épp online

Bence
Bence, Kor: 23
Virág
Virág, Kor: 24
Péter
Péter, Kor: 26

Flirt.com Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Flörtölés felsőfokon!

A Flirt.com egy olyan online társkereső, ahol viszonylag sok, aktív, valódi felhasználó között keresheted a neked valót. A gyors regisztrációt követően egy emailben kapott kóddal kell aktiválni a fiókod, és már bent is vagy! Az oldal mögötti cég igen nagy, szerte Európában üzemeltetnek társkeresőket, és most elértek Magyarországra is. Az első benyomásunk pozitív volt, ugyanakkor a társkeresőkre sajnos igen jellemző visszásságok itt is tetten érhetők.

Regisztráció

Csatlakozni a Flirt.com közösségéhez igen egyszerű. Elsősorban az alapvető adataidat (név, email, jelszó) kell megadni, ezt követően pedig pár perc múlva egy emailben érkezett kóddal kell aktiválnod a fiókot. A regisztráció után egyből feldobja az oldal a profilbeállításokat, amelyeket akár később is elvégezhetsz.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

A direkt üzenet gondoljuk, hogy számodra is egyértelmű: egy chat ablakban azonnali üzeneteket válthattok, naponta ingyenesen 5-öt, utána upgrade után lehet többet is. A Flörtadás nagyjából ugyanaz, mint egy like más oldalakon. Ezzel tudod felhívni az illető figyelmét arra, hogy érdeklődsz iránta. Ha viszonozza a flörtöt, akkor pedig kezdhetitek a tényleges flörtöt. Egyéb interakció a lájkolás, amikor egy kiválasztott lehetséges partner profilját lájkolod.

Profil befejezése

A Flirt.com folyamatosan figyelmeztet, hogy készítsd el a teljes profilod. Ez abban jelenik meg, hogy folyamatosan felugrik az ablak, hogy legalább képet tegyél fel, de ha komolyan flörtölni szeretnél, akkor mindenképpen fontos, hogy legyen kész a profilod. A képpel kapcsolatban vannak kikötések, ezeket mindenképpen meg kell szívlelni, tehát ne legyen sértő, pornográf, erőszakos, vagy eltérő neműt ábrázoló (tehát pasiként ne női fotót tegyél fel). A profil részletesen kitölthető, a szemszíntől a foglalkozásig számos dolog elérhető.

Frissíts, ha többet szeretnél!

A Flirt.com egyetlen előfizetési lehetőséget kínál, nincsenek lépcsőzetesen elrendezett csomagok. Ha előfizetsz, akkor mindent megkapsz. Többek között olyan előnyök vannak, mint a korlátlan üzenetváltás, nagyméretű képek megtekintése, médiafájlok küldése chat-en keresztül, stb. A fizetés havonta történik, de kedvezményes áron lehet használni az oldalt, ha három, hat vagy tizenkét hónapra fizetsz elő.

Ha lemondanád

A szolgáltatás akár ingyenes, akár fizetős igénybevételével együtt lehetőséged van arra is hogy megszüntesd a fiókod, akár teljesen, akár pedig csak úgy, hogy a fizetősről visszalépsz ingyenesre. A lemondást történhet emailben és telefonos is, de a “Saját profil” menüben is lehetőség van egyszerűen eltávolítani a fiókod. A 14 napos elállási jogot elég érdekesen értelmezik: ha lemondod 14 napon belül, akkor is csak időarányos térítést kérhetsz. Alapesetben egyébként megszüntetéskor nem jár visszatérítést, a kifizetett időpontig élnek a prémium funkciók.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
21. 5. 2021

Flirt.com Funkciói

Regisztráció

Rendkívül gyors, és egyszerű regisztráció. Bankkártya adatok megadás nem szükséges. A profilod később is ki tudod tölteni, képet érdemes feltölteni, ha nem akarsz minden második kattintás után egy felugró ablakkal találkozni.

Profilok megtekintése

A profilokat a profilképre, vagy a névre kattintva tudod előhozni. Itt megnézheted a képeket (csak kis méretben, ha ingyenes használó vagy), a profiladatokat. Ha valami nincs kitöltve, akkor pedig nemes egyszerűséggel kérheted az információ kitöltését a profil tulajdonosától egy kattintással.

Keresés

A kereső a Viszonyom oldalon pofonegyszerűen használható. Lényegében bejelentkezés után már egyből találatokat látszhat, amelyeket az oldal az általad megadott információk alapján szűrt le (kor, hely, stb.). Ezt a találati listát lehet szűkíteni a lap tetején lévő beállítások módosításával.

Prémium szolgáltatások

Kíváncsi vagy, mit kapsz, ha a Flirt.com prémium szolgáltatásaira fizetsz elő?

Korlátlan üzenetküldés

Előfizetve korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy akármennyi üzenetet küldhetsz bármelyik felhasználónak.

Megtekinthető üzenetek

Nem minden üzenet jelenik meg, ha ingyenes felhasználó vagy. Nem tudni, hogy pontosan mi az algoritmus, de sajnos ez van, ezzel kell dolgozni. Előfizetve ténylegesen megnézhetsz minden üzenetet.

Nagy méretű képek

Upgrade után már nagy méretben is megtekinthetők a profilokon található képek. Média fájlok küldése Videókat, képeket is küldhetsz chat-en keresztül, ha van már előfizetésed

Flirt.com VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Csatlakozás és profil készítése
Flörtadás küldése
Részletes keresés
Fényképek megtekintése (kis méretben)
Napi 5 ingyenes üzenet
Korlátozottan megtekinthető üzenetek

Prémium előfizetés 1 hónap

2 750,00 Ft (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Flörtadás küldése
Részletes keresés
Fényképek megtekintése (nagy méretben)
Korlátlan üzenetküldés
Médiafájlok küldése chat üzenetben
Bővített keresés
Prémium támogatás

Prémium előfizetés 3 hónap

1 650,00 Ft (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Flörtadás küldése
Részletes keresés
Fényképek megtekintése (nagy méretben)
Korlátlan üzenetküldés
Médiafájlok küldése chat üzenetben
Bővített keresés
Prémium támogatás

Prémium előfizetés 6 hónap

1 209,00 Ft (havpnta)

Csatlakozás és profil készítése
Flörtadás küldése
Részletes keresés
Fényképek megtekintése (nagy méretben)
Korlátlan üzenetküldés
Médiafájlok küldése chat üzenetben
Bővített keresés
Prémium támogatás

Flirt.com Előnyök és hátrányok

Előnyök

Ingyenes üzenetküldési lehetőségek - naponta 5 üzenet küldhető
Flörtadás - több felhasználónak is lehet így flörtölős üzenetet küldeni
Szép külső - Mobilra is jól optimalizált oldal, gyors betöltés, egyszerű kezelés

Hátrányk

Közepesen drága - összességében véve árban a középmezőnyben van a Flirt.com.

Flirt.com felhasználók számára

Előnyök

Ingyenes - lehet naponta 5 üzenetet küldeni ingyenesen, ami máshol ritkaság.
Könnyű használat - pofonegyszerű az oldal használata, idősebbek is elboldogulnak vele
Szórakoztató - jól el lehet flörtölgetni, ha találsz egy jó partnert. És találni fogsz.
Screenshot

Összefoglalva a Flirt.com társkeresőről

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Ezen az oldalon ugyan nem fogod a nagy Őt megtalálni, de azért jól lehet ismerkedni, flörtölni, szórakozni. Ha kicsit komolyabban veszed a dolgot, még akkor is láthatod, hogy vannak kedves, értelmes emberek, akikkel jókat csetelhetsz. Arról nem is beszélve, hogy a képek is sokszor igen jók, így biztos nem fogsz unatkozni. Érdemes kipróbálni.

Flirt.com Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Evelin, 26 éves

Igencsak meglepődtem, amikor három nap után levontak háromezret a kártyámról. Igen nehéz volt őket utolérnem, és a pénzt sem kaptam vissza.

IGEN 2 Nem 0
Gábor, 40 éves

Flörtölni kifejezetten jól lehet, igaz, néha belefutottam operátorok által üzemeltetett profilba is. Ezeket szerencsére könnyen ki lehet szűrni. Most épp három-négy csinos arcú nővel csetelek, és jól elvagyunk.

IGEN 1 Nem 0
Márk, 46 éves

Poénnak, az időt elütni jó. Nem mondom, hogy jól felhasznált pénz, de nem is ablakon kidobott. Engem leköt a csetelés, néha kapok jó kis képeket is, de amúgy nem veszem komolyan a dolgot. És így nekem jó is.

IGEN 1 Nem 0
Erika, 22 éves

Mivel még nem keresem az igazit, ezért egyértelmű, hogy csak szórakozni jöttem. Ebben a tekintetben pedig tökre elégedett is vagyok.

IGEN 0 Nem 0

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu