Szexpartner kereső oldalak

Szexpartner keresők Kategória kiválasztása

Találd meg a legjobb szexpartner keresőt

Egyedülálló vagy, esetleg párkapcsolatban élsz? Nem szeretnél egy partner mellett elköteleződni, vagy csak nincs időd egy komoly párkapcsolatra? Szereted az izgalmakat és a változatosságot? Ha a kérdések egyikére igennel válaszoltál, akkor az alkalmi vagy szex társkeresőket neked találták ki!

A tagok többsége ezzel céllal regisztrál az oldalra, így biztosan nem fogsz félreértésekbe keveredni. Regisztrálj, ismerkedj, flörtölj, levelezz, találd meg a számodra legszimpatikusabb partnert és élvezd az életet!

1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
 • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
 • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
 • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
2 000 000+
egyedülálló
30+
előnyben részesített kor
2.
Flirthits
Flirthits
 • Szórakoztató oldal unatkozó embereknek
 • Magyar nyelvű felület
 • Változatos profil funkciók
1 000 000+
egyedülálló
23+
előnyben részesített kor
3.
Lov.net
Lov.net
 • Általános tematikájú oldal
 • Némi ingyenes akció
 • Egész jó felhasználói bázis
3 500 000+
egyedülálló
21+
előnyben részesített kor
4.
Fuckbook
Fuckbook
 • Alkalmi kalandozóknak való oldal
 • Profilok megtekinthetők ingyenesen is
 • Hatalmas felhasználói adatbázis
29 000 000+
egyedülálló
23+
előnyben részesített kor
Be2 Be2

Hogyan viselkedj az alkalmi vagy szex partner kereső oldalakon?

Annak ellenére, hogy a tagok nem keresnek komoly elköteleződést, ezeknek a randioldalaknak is megvannak a maga szabályai. A tagok többsége nagy figyelmet fordít a megjelenésre és igényes partner keres, így a kulturált viselkedés és megfelelő profilképek feltöltése az elvárások közé tartozik. Az ingyenes tagok körében gyakoribbak a vulgáris üzenetek és az erőszakos felhasználók. Ha tényleg igényes partner szeretnél találni, akár egy éjszakára, akár több hétre, a prémium tagságot javasoljuk. Néhány társkereső oldalon viszont elfogadott az erotikus képek feltöltése, sőt vannak olyan felhasználók, akik nem szeretnék megmutatni az arcukat és csak a bájaikkal szeretnék elcsábítani leendő partnereiket. Ez azonban a társkereső szabályzata alapján teljesen elfogadott. Az alkalmi szexpartner keresésénél is fontos észben tartani a kedves és tiszteletteljes viselkedést.

Biztonságosak a szexpartner kereső oldalak?

A teljesen ingyenes szextárskeresők általában nem garantálják a teljes biztonságot és névtelenséget. Legtöbbször a profilok megtekintése nem kötött regisztrációhoz, így az interneten bárki megtekintheti az adataidat és a képeidet. Ezt szem előtt kell tartani abban az esetben, ha erotikus képeket szeretnél feltölteni és nem szeretnéd, ha bárki megtudná, hogy effajta társkeresőkön keresed a partnereidet. Ha fontos számodra a névtelenség és az adataid biztonsága, a prémium tagságot ajánljuk. A levelezés minden oldalon titkosítva van, így az nem szivároghat ki harmadik fél számára. Néhány szexpartner kereső pedig a kapcsolatban élő tagokra is gondolt, akik szeretnék hobbijukat a partnereik előtt titokban tartani – ezért néhány társkeresőn egyfajta pánik gomb is található, amely rögtön átirányít egy teljesen semleges weboldalra.

Mit várhatok a felhasználóktól?

A felhasználók többsége ugyanazzal a céllal regisztrál a weboldalra, így a tagok hozzáállása általában egyforma. Lehetséges, hogy valaki elhív vacsorázni, vagy egyből felajánl egy romantikus éjszakát, esetleg elhív egy romantikus nyaralásra. A tagok általában tisztelettel bánnak egymással és értékelik az őszinteséget. Annyi információt oszthatsz meg a tagokkal, amennyit szeretnél, elvégre a tagok többsége nem hosszú távú kapcsolatot keres, csak kikapcsolódást.

Hogyan lehetünk sikeresek az alkalmi vagy szex kapcsolat keresésben?

Ha mindketten alkalmi vagy szexkapcsolatot kerestek, akkor éri meg csak ezekre a szexpartner keresőkre regisztrálni. A félreértések elkerülése érdekében azonban már az első üzenetváltáskor érdemes tisztázni a szándékaitokat. A tagok többsége kikapcsolódás céljából van jelen a társkeresőn, így a személyiséged és életszemléleted itt sem mellékes. A legtöbb felhasználó szereti megismerni partnerét, akármilyen hosszú távra is keres szexpartnert, így érdemes néhány alapvető információt megosztani magadról. Légy kedves, magabiztos, flörtölj, add a kiszemelt tag tudtára az érzéseidet és kezdődhet is a móka.

Garantált adatvédelem, titoktartás és biztonság

A felületen feltüntetett oldalak mindegyike garantálja a titoktartást és teljesen biztonságos. Ki ne akarná biztonságban tudni az adatait, főleg, ha párkapcsolatban él és mellette szeretne egy kis izgalmat csempészni életébe? A fizetős szextárskereső oldalak nagy figyelmet fordítanak az adataid titkosítására, így azok biztosan nem kerülnek ki harmadik kézbe. Regisztrálj a társkeresőkre és élvezd az életet! A szexpartner kereső oldalak célja az volt, hogy egy megfelelő helyet hozzanak létre az ismerkedni vágyó tagok számára, függetlenül attól, hogy egyedülállók, vagy párkapcsolatban élnek.

Hasznosnak találja az oldalt?
Tetszik a tartalom?
8 2

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu