Társkereső oldal Elittárs

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Elittárs.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
3,9/10
15 000 000+ / 23+
Elittárs.hu

Oldal használhatósága és funkciói: 3,8/10

Biztonság: 4/10

Adatlap információk és grafika: 4/10

Ideális partnerek keresése: 4/10

Ügyfélszolgálat: 3,5/10

Ár: 4,3/10

Elittárs.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

Az eredetileg német társkereső már több éve nagy népszerűségnek örvend Magyarországon. A folyamatos fejlesztések által ma már az egyik legkiemelkedőbb magyar társkeresőnek számít. Az oldal különleges személyiségtesztjének köszönhetően még könnyebb a hozzád illő partnerek megtalálása. A társkereső rendelkezik mobil applikációval is, amely még jobban megkönnyíti a társkeresést.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

A regisztrációkor az alap információk megadása mellett a teljes adatlapunk kitöltése szükséges. A regisztráció komplex, jól összeállított kérdésekből áll, melyek megválaszolása után a társkereső különleges algoritmusa a számunkra legideálisabb partnereket ajánlja fel.

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

A társkereső profilunk kitöltése rendkívül izgalmas. A személyiségteszt és az adatlap kitöltése után megadhatjuk az érdeklődési körünket is. A társkereső ezután a kitöltött személyiségteszt alapján egy komplex értékelést ad rólunk, amely nagyon hasznos lehet saját magunk számára is.

Ezt az értékelést PDF formátumban is le tudjuk tölteni. A válaszainkat a későbbiekben is tudjuk módosítani.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

Az ingyenes tagsággal rendelkező felhasználók az oldal alapfunkcióit próbálhatják csak ki. Az ingyenes fiókkal rendelkezők nem tudnak üzeneteket küldeni és megtekinteni, továbbá fényképeket megnézni. Ezért érdemes kipróbálni a prémium előfizetést.

Hogyan tudom törölni az Elittárs fiókomat?

A fiókodat kétféle módon is törölheted: a webes felületen vagy a mobil alkalmazásban. A webes felületen a legördülő menüben található “Felhasználói fiók” gombra kattintva, a “Személyes adatok” menüpont alatt találhatod az "Adatlap törlése" linket. A szövegrészben található “itt” szóra kattintva lehetséges a profil törlése. A mobil alkalmazáson belül pedig a Felhasználói fióknál, a “Fiók törlése” menüpontra kattintva lehetséges a fiók törlése. A fiók törlése esetén minden beszélgetés és kapcsolat véglegesen törlődik. A prémium tagság a felmondási határidőn belül bármikor megszüntethető. A Prémium tagság megszüntetése egy online űrlap kitöltésével könnyedén elvégezhető. A prémium tagság megszüntetéséről email értesítést küld a tásrkereső.

Elittárs.hu Funkciói

Tedd elérhetővé a fényképeidet

Töltsd fel legjobb fényképeidet és tedd elérhetővé azokat a többi felhasználó számára. Így nem csak a személyiségedben gyönyörködhetnek, hanem a külsődben is. A fényképek megtekintése csakis a prémium tagok számára elérhető.

Partner ajánló

A társkereső rendkívül egyedi abból a szempontból, hogy a felhasználókat a regisztrációkor megadott adatok és a kitöltött személyiségteszt alapján párosítja. Az algoritmusnak köszönhetően így nagyobb eséllyel találhatjuk meg életünk szerelmét, megkímélve magunkat a csalódásoktól és a személyiségünkhöz nem passzoló felhasználóktól. A partnerajánló csakis a prémium tagság előfizetése után elérhető.

Gyors keresés csak vip

Az Elittárs érdekes társkereső oldalnak minősül abból a szempontból, hogy a felhasználók közötti keresés egyáltalán nem lehetséges. Erre egyesek hátrányként gondolnak, viszont egyáltalán nem az, hisz így célzottan csak az ideális partnereket mutatja számunkra a rendszer.

Szerelem az első kattintásra csak vip

A prémium tagok megtekinthetik az algoritmus által kiválasztott, legideálisabb partnert. Nem kell többé a keresési beállításokkal foglalkozni. Az Elittárs rendszere megmutatja a számodra legideálisabb jelölteket, így nem csak időt spórolhatsz meg, de sokkal élvezetesebbé válik a társkeresés.

Prémium funkciók csak vip

A prémium funkciók segítségével új szintre emelheted a társkeresést. Nézd meg a felhasználók fotóit, levelezz korlátlanul és ami a legtöbb felhasználó kedvence: ismerd meg magad a letölthető személyiségteszt értékelés segítségével! Kapcsolj nagyobb sebességbe a randizásban az Elittárs prémium előfizetése segítségével.

Választható VIP tagság

A prémium előfizetés javasolt minden felhasználónak, aki komolyan gondolja a társkeresést. Nem véletlen, hisz az ingyenes regisztrációval a funkciók csak kis része elérhető. A prémium tagság garantálja azt, hogy csakis komoly szándékkal rendelkezőkkel ismerkedj meg, így nem fogod az idődet pazarolni olyan felhasználókra, akik szándékai nem komolyak. Prémium csomagok már 2390 HUF/hótól elérhetőek.

Töltsd ki a profilodat

Első pillantásra a profilod kitöltése bonyolultnak és időigényesnek tűnhet, viszont nagyon szórakoztató és hasznos is. A személyiségteszt kitöltése után a rendszer egy komplex értékelést ad ki, amelyet PDF formátumban le is tudsz tölteni. Alapadatok és a személyiségteszt kitöltése mellett fordíts figyelmet a fényképeidre és az érdeklődési köröd kitöltésére, hiszen ha ez megvan, akkor az ideális partner már csak egy kattintásnyira van.

Elittárs.hu VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Korlátlan üzenetváltás
Letölthető személyiségelemzés
Fényképek megtekintése
Értesítés az üzenetekről

3 hónap VIP tagság

1 430,00 Ft (havpnta)

Korlátlan üzenetváltás
Letölthető személyiségelemzés
Fényképek megtekintése
Értesítés az üzenetekről

6 hónap VIP tagság

2 490,00 Ft (havpnta)

Korlátlan üzenetváltás
Letölthető személyiségelemzés
Fényképek megtekintése
Értesítés az üzenetekről

1 év VIP tagság

2 390,00 Ft (havpnta)

Korlátlan üzenetváltás
Letölthető személyiségelemzés
Fényképek megtekintése
Értesítés az üzenetekről

Elittárs.hu Előnyök és hátrányok

Előnyök

Komplex és pontos személyiségteszt
A kitöltött személyiségteszt értékelése letölthető
Csak a számunkra ideális tagokkal ismerkedhetünk
Igényes felhasználók
Mobil alkalmazás
Nemzetközi társkeresés lehetősége

Hátrányk

Nem lehetséges a partnerek közötti keresés
A legtöbb funkció csak prémium előfizetéssel érhető el
A személyiség teszt letöltése csak prémium előfizetéssel rendelkezők számára elérhető

Elittárs.hu felhasználók számára

Előnyök

Korlátlan levelezés
Fényképek megtekintése
Az online személyiségteszt elemzésének letöltése
Screenshot

Saját véleményem a Elittárs.hu társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Az Elittárs egyedi társkeresőnek tűnik már az első látásra is. Első ránézésre lehet nem is gondolnánk, de a társkereső 15 millió taggal rendelkezik világszerte. Magyaroroszági viszonylatban előkelő helyet foglal el e számot tekintetbe véve. A felhasználók száma mellett a letisztult, modern weboldal is felhívja magára a figyelmet, arról nem beszélve, hogy a felhasználók igényes, diplomás emberek, akik komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltak a weboldalon. Mindenkinek ajánlom, aki egy minőségi társkeresőn szeretne párt találni.

Elittárs.hu Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Pál, 34 éves

Kételkedve töltöttem ki a személyiségtesztet, de egész találó lett az eredmény. Ezen meg is lepődtem, hisz felnyitotta a szemem és segített jobban megismerni önmagam. Az is tetszik, hogy az algoritmus figyelembe veszi a beállításokat. Egy hónapja vagyok előfizető és egyáltalán nem csalódtam az oldalban. Azt a szintet hozza, amit vártam és nagyon sok érdekes emberrel lehet megismerkedni.

IGEN 1 Nem 0
Olga, 50 éves

Mikor először hallottam a társkeresőről, nagyon kíváncsi lettem. A hosszú regisztráció után azt tapasztaltam, hogy semmit nem tudok csinálni prémium előfizetés nélkül. Nagyon kiábrándító. Érdemes lenne legalább a felhasználók fényképeit elérhetővé tenni, hisz akkor, ha valaki megtetszik, előfizetnék. De így kicsit becsapósnak tűnik nekem.

IGEN 1 Nem 0
Erika, 28 éves

Eddig nagyon sok társkereső oldalt kipróbáltam és mindegyikkel az volt a problémám, hogy túl igénytelenek voltak a felhasználói. Annak ellenére, hogy az oldal azt hirdette, hogy a felhasználók komoly kapcsolatot keresnek, én mindig ennek ellentétével találkoztam. Az Elittársnál nem ez a helyzet. Már a nevében is benne van az elit szó és valóban! A felhasználók többsége művelt, igényes tag. A regisztráció után nem sokkal megismerkedtem egy férfival, akivel azóta is tart a dolog. Remélem, hamar komolyra fordul a kapcsolatunk!

IGEN 5 Nem 4
Patrik, 47 éves

Bár még a kapcsolatunk elején vagyunk, de hiszem, hogy okkal keveredtem erre a társkereső oldalra. Közhelyesen hangzik, de nem véletlen az, hogy itt találtam meg a szerelmet, ezért mindig hálás leszek az Elittársnak! Az utcán nem futott volna össze velem egy ilyen nő, de az Elittárs hihetetlen algoritmusának köszönhetően megtaláltam a számomra ideális partnert! Még egyszer: köszönöm, Elittárs!

IGEN 9 Nem 5

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu