Társkereső oldal Párom

Párom.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
7,8/10
1 000 000+ / 35+
Párom.hu

Oldal használhatósága és funkciói: 8/10

Biztonság: 7,4/10

Adatlap információk és grafika: 7,8/10

Ideális partnerek keresése: 7,5/10

Ügyfélszolgálat: 8,3/10

Ár: 8/10

Online elérhető
felhasználók fotói
221239 ember van épp online

Gergő
Gergő, Kor: 32
Zsófia
Zsófia, Kor: 33
Daniel
Daniel, Kor: 44

Párom.hu Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

Biztonságos társkeresés egyszerűen! A társkereső 2003-tól működik és más társkeresőkkel ellentétben garanciát vállal arra, hogy a tagjai sikeresen komoly kapcsolatot fognak találni. A társkereső egyik legnagyobb előnye az, hogy a felhasználókra távolság alapján kereshetsz rá. A komplex kérdőívek segítségével pedig könnyebben megtalálhatod a hozzád illő társat.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

A regisztráció egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe. A regisztráció után a minőség biztosítása érdekében minden ingyenesen regisztráló társkereső adatlapja és fényképe moderálásra kerül. Ha komolyan gondolod a társkeresést, akkor a regisztráció után érdemes megfontolni a prémium előfizetést, mivel így több funkcióhoz lesz hozzáférésed.

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

Töltsd ki a profilodat és ismerkedj meg a hozzád legjobban illő társsal. Problémát okoz az online randizás? A Párom.hu ebben is a segítségedre lesz.

Jelentkezz a táskereső rövid, online kurzusára és tanulj meg mindent a randizásról. A Párom.hu ügyfélszolgálata a profilod kitöltésétől kezdve mindenben a segítségedre lesz.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

A prémium tagsággal olyan funkciókat érhetsz el, mint a korlátlan levélküldés, részletes keresés, fényképek elrejtése nem regisztrált felhasználók elől, instant üzenetek és még számos egyéb funkció. Ha nem komoly párkeresési szándékkal regisztrálsz, akkor lehetséges, hogy nem éri meg a prémium tagság előfizetése, azonban ha szeretnéd megismerkedni életed szerelmét, akkor mindenképp megéri a prémium tagság.

Hogyan tudom törölni a Párom.hu fiókomat?

A profilodat egyszerűen tudod törölni. A Rendszerbeállítások menüpont alatt hibernálhatod a tagságodat. Ha véglegesen szeretnéd törölni magad, akkor a hibernálás doboz alján található link segítségével teheted azt meg.

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Legutóbb frissített
27. 12. 2020

Párom.hu Funkciói

Kereső

A társkereső rendkívüli előnyt nyújt az ingyenes fiókkal rendelkezők számára is. A részletes keresésnek köszönhetően leszűkítheted a hozzád legjobban illő felhasználókat. Kereshetsz életkor, magasság, lakóhely, illetve műveltség és szokások alapján is.

Tedd elérhetővé a fényképeidet

A fényképeidet elérhetővé teheted más Párom.hu felhasználók, illetve azok számára is, akik nincsenek regisztrálva. Az utóbbi funkció eléréséhez prémium tagságra van szükséged.

Partnerajánló

A Párom.hu táskereső a számodra legideálisabb partnereket fogja megmutatni a beállítási preferenciáid alapján. A regisztrációd véglegesítésével az adatlapodhoz jellemcímkéket és kategóriákat tudsz hozzáadni (mint például: diplomás társkereső). Emellett a profilodon lehetőséged van megadni az ideális partner jellemzőit. Ezáltal nagyobb sikereid lehetnek a társkeresés területén.

Gyors keresés a VIP felhasználók között csak vip

A prémium előfizetőknek lehetősége van a VIP felhasználók között keresni. Részletes keresésre is lehetőség van, így könnyebben megtalálhatod azokat a felhasználókat, akik az elképzeléseidhez passzolnak.

Prémium funkciók VIP tagok számára csak vip

A prémium tagság sokkal több funkciót kínál, mint az ingyenes tagság. Míg az ingyenes felhasználók csak távolságalapú és egyszerű keresést végezhetnek, addig a prémium felhasználók sokkal több funkciót használhatnak. Ezek közé tartozik a korlátlan levél küldés, részletes keresés, fényképek elrejtése nem regisztrált felhasználók elől, instant üzenetek és még számos egyéb funkció.

Párom.hu VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Fényképek feltöltése
Online állapot megtekintése
Korlátlan levélküldés
Bővített keresés

1 hónap VIP tagság

1 690,00 Ft

Fényképek feltöltése
Online állapot megtekintése
Korlátlan levélküldés
Bővített keresés

3 hónap VIP tagság

1 190,00 Ft (havpnta)

Fényképek feltöltése
Online állapot megtekintése
Korlátlan levélküldés
Bővített keresés

1 év VIP tagság

766,00 Ft (havpnta)

Fényképek feltöltése
Online állapot megtekintése
Korlátlan levélküldés
Bővített keresés

Párom.hu Előnyök és hátrányok

Előnyök

Pénzvisszafizetési garancia, ha nem találsz párt
Távolság alapú keresés
Nagyfokú biztonság és diszkréció
Felhasználóbarát felület
Számos funkció elérhető a prémium regisztráció nélkül is

Hátrányk

Csak akkor tudsz fényképeket megtekinteni, ha rendelkezel prémium előfizetéssel
Nincs lehetőség komolyabb személyiségteszt kitöltésére

Párom.hu felhasználók számára

Előnyök

A fényképeid és adatlapod elrejtése a nem regisztrált felhasználók elől
Kiemelheted a profilodat
Jellemcímkék a jobb feltérképezés érdekében
Lehetőség van mobilos és PayPal fizetésre is
Screenshot

Saját véleményem a Párom.hu társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

Sokan idegenkedhetnek a társkereséstől, pedig nem mindig fulladunk kudarcba vele. A Párom.hu erre garanciát is vállal. Különleges ajánlatuk szerint, ha valaki fél évig nem talál párt, az visszakapja előfizetésének díját. A statisztika alapján a tagok 45%-a három hónapon belül talál magának párt. A Párom.hu kihangsúlyozza, hogy itt a komoly kapcsolatra vágyók vannak többségben. A tapasztalatokat pedig a Sikertörténetek menüpont alatt számos pár irigylésre méltó egymásra találása is bizonyítja. Ha egy gyors randira vágysz, akkor a Párom.hu nem neked való, de ha a szerelmed megtalálása a cél, akkor vágj bele, mert a Párom.hu rendkívüli ajánlatokkal vár rád.

Párom.hu Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
László, 42 éves

A Párom.hu segítségével találtam meg a szerelmet, így ez a társkereső a LEGJOBB számomra. Tetszik az oldal felépítése és az, hogy segítséget kaphat az, aki elakad a társkeresésben. A szerelem egyetem például nagyszerű annak, aki csak most ismerkedik az online társkereséssel. Ezen az oldalon minden adott, hogy megtaláld a párodat. Kicsit szkeptikus voltam az elején, de amikor megismerkedtem a párommal minden kétségem elszállt.

IGEN 9 Nem 29
Hilda, 39 éves

A társkeresőtől pont azt kaptam, amit vártam. Nagyon szimpatikus az, hogy vidéken is sok felhasználó van jelen és megadott város alapján is kereshetek. A társkeresőben eddig nem csalódtam, hisz egyetlen egy zavarbaejtő szexuális ajánlatot sem kaptam, ami más társkeresőkön gyakran előfordult. Tehát, aki komoly kapcsolatra vágyik és szeretné megtalálni a szerelmet, annak mindenképp ajánlom. További pozitívumként az olcsó előfizetési díjat tudnám megemlíteni még.

IGEN 8 Nem 27
Valéria, 48 éves

Számomra nagyon kellemes csalódás volt a Párom.hu. A regisztráció ingyenes és teljesen egyszerű. Nem kell órákon keresztül teszteket kitölteni, csak a részletes információkat magadról. Eddig még nem találtam meg a szerelmet, de már számos kedves férfival leveleztem. Továbbá az is biztonsággal tölt el, hogy ha nem találom meg a szerelmet, visszakapom a regisztrációs díjat.

IGEN 3 Nem 23
János, 25 éves

Nekem nem nyerte el a tetszésemet a társkereső. A kezelőfelület és a weboldal nem tűnik túl modernnek, valamint csak 7 levelet tudsz ingyen elküldeni. Inkább egy másik társkeresőt javaslok a fiatalabb korosztály számára. Annak ellenére, hogy 25 éves vagyok és komoly kapcsolatot keresek, szerintem nagyobb esélyem lenne egy másik oldalon.

IGEN 25 Nem 1

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu