Singles 50

Viszonyom Értékelés
1.
Viszonyom Értékelés
Viszonyom Értékelés
  • Növekvő népszerűségű szórakoztató oldal felnőtteknek
  • Néhány ingyenes kredit csatlakozáskor
  • Üzenetenkénti vagy havi előfizetési lehetőség
30+
előnyben részesített kor
2 000 000+
egyedülállók
MilfKereső
2.
MilfKereső
MilfKereső
  • Szórakoztató oldal csetelő moderátorokkal
  • Magyar nyelvű felület
  • Egész jó kinézet
26+
előnyben részesített kor
15 000 000+
egyedülállók
EliteDate
3.
EliteDate
EliteDate
  • Növekvő népszerűségű társkereső oldal
  • Jól megszerkesztett felhasználói felület
  • Új, így friss tagokkal lehet kapcsolatba kerülni nap mint nap
30+
előnyben részesített kor
70 000+
egyedülállók

Singles 50 Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Felhasználók 40+
redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu
Értékelések összegzése
8,0/10
256 200+ / 40+
Singles 50

Oldal használhatósága és funkciói: 8/10

Biztonság: 8/10

Adatlap információk és grafika: 8,3/10

Ideális partnerek keresése: 8/10

Ügyfélszolgálat: 7,8/10

Ár: 7,8/10

Singles 50 Az összes értékelés, vélemény és tapasztalat

Ismerd meg a társkeresés új szintjét

A Singles50 egy exluzív társkereső oldal, amely kifejezetten az idősebb korosztály számára készült. Minden 40 év feletti felhasználó regisztrálhat az oldalra. A Singles50 társkereső oldal minden egyedülálló felnőttet szívesen vár. A regisztráció teljesen ingyenes és mindkét nem egyenlő arányban van jelen az oldalon, így biztosan mindenki talál magának partnert. Az oldal teljesen diszkrét, mind a fényképek megtekintésével kapcsolatban, mind a levelezéssel kapcsolatban. Azt hiszed, hogy a te korodban nem találhat rád a szerelem? A Singles50 bebizonyítja, hogy tévedsz.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe

A regisztráció nagyon egyszerű, még a kezdő számítógépes felhasználók is jól boldogulnak vele. Minél pontosabban töltöd ki a személyiségtesztet, annál nagyobb az esélye, hogy a társkereső a számodra legideálisabb partnert találja meg. Ez a randizás egyik bizonyítottan működő formája, ami által már több ezer ember találta meg a szerelmet.

Helyezkedj el kényelmesen és töltsd ki a profilodat

A regisztráció után fel kell töltened egy profilképet magadról. Ezután kiválaszthatod, hogy az összes ellenkező nemű felhasználó megtekintheti-e a képeidet, vagy csak a kiválasztott partnerek. A többi felhasználó homályosan fogja látni a képeidet. A személyiségtesztnek köszönhetően pedig a számodra legideálisabb partnerekkel találkozhatsz, akikkel közös az érdeklődési körötök és egyformák a nézeteitek.

Prémium tagság: IGEN vagy NEM?

A Singles50 társkeresőn Prémium előfizetés is elérhető. 1, 3 és 6 hónapra szóló csomagok közül választhatsz. A prémium tagsággal elkerülhetőek a nem valós profilok, továbbá a korlátlan levelezés is biztosított és meg tudod nézni azokat a felhasználókat, akik meglátogatták a profilodat. A Prémium előfizetés automatikusan megújul, de egy írásos nyilatkozattal egyszerűen lemondható.

Singles 50 Funkciói

Keresés csak vip

Ennek a funkciónak a segítségével helység, kor, magasság, műveltség, jövedelem és egyéb paraméter alapján tudsz felhasználókat keresni. A megfelelő partnerek az ajánlási listádban fognak megjelenni.

Tedd elérhetővé a fényképeidet

Kiválaszthatod azokat a felhasználókat, akik megtekinthetik a fényképeidet, vagy elérhetővé teheted azt a társkereső összes felhasználója számára.

Okos partnerajánló

A legmodernebb technológiák segítségével megtalálhatod az életstílusodhoz, érdeklődési körödhöz és értékrendedhez passzoló partnert. Mindössze annyit kell tenned, hogy pontosan kitöltöd a társkereső által kért információkat.

Töltsd ki a profilodat

A Singles50 randioldalon megoszthatsz alap információkat magadról, elmondhatod a véleményedet, felfedheted az életstílusodat és feltöltheted a legjobb fotóidat.

Gyors keresés a VIP felhasználók között

A Singles50 VIP segítségével megtekintheted a felhasználók nyilvános adatait és felveheted velük a kapcsolatot.

Szerelem első kattintásra csak vip

A Singles50 társkeresőn azokat a profilokat, amelyek nincsenek az ajánlási listádon és szimpatikusak számodra, szívecskével jelölheted, a kevésbé szimpatikus profilokat pedig x-szel.

Prémium funkciók

A prémium funkciókat előfizetés után a társkeresőre regisztrált összes felhasználó igénybe veheti. A Prémium tagsággal számos olyan extra funkcióra tehetsz szert, amelynek segítségével gyorsabbá válik az ismerkedés.

Választható VIP tagság

A regisztráció után lehetőséged van VIP tagságra előfizetni. Három opció közül választhatsz: 1 hónapos (3990 HUF), 3 hónapos (7990 HUF) és 6 hónapos (5990 HUF) előfizetés, amelyek lehetővé teszik más felhasználók profiljának megtekintését és a levelezést.

Töltsd ki a profilodat

A Singles50 társkereső tökéletes hely az önkifejezésre. Oszd meg másokkal az életedet, a véleményedet, mutasd be, hogyan élsz. A társkereső profilod kitöltése gyors és szórakoztató.

Singles 50 VIP tagság árai

Ingyenes fiók

Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése
Kedvenc felhasználók hozzáadása

1 hónap VIP tagság

3 990,00 Ft

Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése
Kedvenc felhasználók hozzáadása

3 hónap VIP tagság

2 663,33 Ft (havpnta)

Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése
Kedvenc felhasználók hozzáadása
Legjobb ajánlat

6 hónap VIP tagság

998,33 Ft (havpnta)

Gyors keresés a felhasználók között
Üzenetek fogadása és küldése
Fényképek megtekintése
Kedvenc felhasználók hozzáadása

Singles 50 Előnyök és hátrányok

Előnyök

256000 aktív felhasználó
51:49 a nemek aránya
Gyors keresés a felhasználók között
Okos partnerajánló
Választható VIP tagság

Hátrányk

Egyes funkciók csak a VIP tagok számára elérhetőek
Csak a 40 év feletti felhasználók regisztrálhatnak
A legtöbb felhasználó hosszú távú kapcsolatot keres
A Prémium előfizetést nem lehet a Beállítások menüpontban felfüggeszteni

Singles 50 felhasználók számára

Előnyök

A fényképeket megmutathatod az általad kiválasztott felhasználóknak.
Igényelhetsz Prémium tagságot, amely által számos funkció elérhetővé válik.
Csak azokat az információkat töltöd ki, amelyeket megfelelőnek találsz. Minél többet írsz magadról, annál nagyobb lesz az esélye a tökéletes partner megtalálásának.
Screenshot

Saját véleményem a Singles 50 társkereső oldalról

redactor
Eliska Kolarova
Főszerkesztő Lovino.hu

A Singles50 a 40 év felettiek körében a legnépszerűbb társkereső oldal. A társkereső bebizonyítja, hogy 40 év felett sem lehetetlen hosszú távú kapcsolatot találni. Ha tényleg szeretnéd megtalálni a számodra legideálisabb partnert, akkor a prémium előfizetés hasznos lehet a számodra. A társkereső minden tekintetben becsületesen működik és nem tartogat semmilyen kellemetlen meglepetést.

Singles 50 Felhasználói vélemények és tapasztalatok

Az összes vélemény (4)
Pozitív vélemények (3)
Negatív vélemények (1)
Viola, 58 éves

Próbáltam a hagyományos ismerkedést, de túl félénk voltam. A magabiztosságom már nem a régi. A társkeresőn viszont számos meglepetés ért, hisz velem egy idős férfiakkal tudok megismerkedni, ráadásul olyanokkal, akik azonos nézeteket vallanak a világról. Így egyikünk sem árul zsákbamacskát. Szerencsésnek érzem magam, mivel nagyon hamar sikerült megismerkednem egy nagyon kedves férfival, akivel most már együtt is élünk.

IGEN 2 Nem 0
János, 79 éves

Az alapötlet nagyon jó, de az én koromban a randizás már nem úgy működik, mint régen. Lehet, hogy az én hibám, de nekem itt sem sikerült megtalálni a tökéletes partnert, bár nem fizettem elő a prémium szolgáltatásra sem, mert egy kicsit drágának tűnt.

IGEN 4 Nem 2
Gábor, 60 éves

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalon. Eddig komoly kapcsolatot még nem találtam, de nagyon sok kedves hölggyel ismerkedtem meg, Tökéletes kikapcsolódás egy kedves nővel egy jó kávé társaságában beszélgetni. Nem gondoltam, hogy ilyen korban is érdekes lehet az ismerkedés, de ez a társkereső bebizonyította az ellenkezőjét.

IGEN 5 Nem 2
Attila, 45 éves

Egy olyan nővel jöttem össze a társkereső segítségével, akiről álmodni sem mertem. Most már tudom, miért nem sikerült az első házasságom. Először ugyan kicsit szkeptikus voltam, de rájöttem, hogy ez tényleg nem átverés. Csak ajánlani tudom minden 40 év feletti férfitársamnak. Főleg, ha nem túl társaság kedvelők, akárcsak én.

IGEN 7 Nem 5

Itt hallhattál rólunk

hvg.hu 24.hu femina.hu blikk.hu life.hu